(video) Nissan anunţă succesorul lui Micra

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nissan a anunțat astăzi despre un nou vehicul electric compact care vine pe piețele europene. Proiectată să fie fabricată în centrul Renault ElectriCity din Franța, noua mașină în calitate de vehicul entry-level în gama Nissan va fi succesorul emblematicului Micra.

Imaginile teaser ne duc cu gândul că sursă de inspiraţie pentru design ar servi a treia generaţie Micra, produsă din 2002 până în 2011, cu ale sale faruri ovale şi o lunetă pronunțat înclinată.

Se menţionează că va fi disponibilă pe piaţă doar în format electric. Anunțată astăzi ca parte a noii foi de parcurs Alliance 2030, maşina deocamdată fără denumire va avea la bază platforma CMF-BEV. Această bază o va folosi din câte se pare şi noul Renault 5.

Arhitectura va permite companiilor care o vor folosi să mențină un stil unic pentru produsele lor respective, așa cum o demonstrează previzualizarea designului noului vehicul.

Informații suplimentare despre produs, inclusiv denumirea, calendarul lansării și detalii tehnice, vor fi lansate în timp util.

Cmentariile sunt închise