(video) Nissan anunţă succesorul lui Micra

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Nissan a anunțat astăzi despre un nou vehicul electric compact care vine pe piețele europene. Proiectată să fie fabricată în centrul Renault ElectriCity din Franța, noua mașină în calitate de vehicul entry-level în gama Nissan va fi succesorul emblematicului Micra.

Imaginile teaser ne duc cu gândul că sursă de inspiraţie pentru design ar servi a treia generaţie Micra, produsă din 2002 până în 2011, cu ale sale faruri ovale şi o lunetă pronunțat înclinată.

Se menţionează că va fi disponibilă pe piaţă doar în format electric. Anunțată astăzi ca parte a noii foi de parcurs Alliance 2030, maşina deocamdată fără denumire va avea la bază platforma CMF-BEV. Această bază o va folosi din câte se pare şi noul Renault 5.

Arhitectura va permite companiilor care o vor folosi să mențină un stil unic pentru produsele lor respective, așa cum o demonstrează previzualizarea designului noului vehicul.

Informații suplimentare despre produs, inclusiv denumirea, calendarul lansării și detalii tehnice, vor fi lansate în timp util.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata