(video) Noi avertizări meteo şi noi zone afectate în România. Imagini cu maşini sub troiene

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Peste Prut, în ţara vecină, au fost emise noi avertizări meteo şi acestea sunt valabile pentru noi teritorii, comparativ cu cele de ieri. Ninsori viscolite se vor înregistra în mai multe judeţe din nordul României.

COD PORTOCALIU DE NINSORI ȘI VISCOL
Valabilitate: 6 aprilie, ora 10 – 6 aprilie, ora 22

În județele Botoșani, Suceava, Neamț, Iași și zona de munte a județelor Maramureș, Bistrița Năsăud și Mureș va continua să ningă viscolit, vizibilitatea va fi redusă și se va depune strat nou de zăpadă consistent. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…65 km/h. Local se vor acumula peste 20 de litri/m2.

COD GALBEN
Valabilitate: 6 aprilie, ora 10:00 – 7 aprilie, ora 12:00

Fenomene: predominant ninsori, strat de zăpadă, intensificări ale vântului şi polei

În intervalul menţionat, în nordul şi centrul Moldovei, în Maramureş, Transilvania şi în nordul Crişanei, precum şi în zona de munte vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei de joi (6 aprilie), cu viteze de 40…60 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Pe arii restrânse se vor acumula 10…15 l/m2.

În nord-estul Moldovei şi izolat în rest se va depune polei. Intensificări ale vântului se vor semnala temporar şi în sudul Olteniei.

Între timp, în spaţiul online apar imagini cu maşini rămase blocate sub nămeţi. Deşi nimeni nu se află în acestea, proprietari s-au întors să vadă care e situaţia şi să afle dacă le pot scoate.

JUDEȚUL IAȘI ⛔❄️🚘⛔❄️ 6 APRILIE 2023
Între Mihail Kogălniceanu și Țigănași, drumul spre Iași

Recomandăm de utilizat: Situația drumurilor naționale și a autostrăzilor din România în timp real!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/