(video) Norvegia: Un şofer beat şi-a setat maşina Tesla să-l ducă acasă, în caz că adoarme

În Norvegia, de curând, cel puţin un martor ocular a filmat cum o Tesla Model S circula singură pe autostradă cu mare viteză, şoferul dormind la volan! Ca prin minune nu s-a întâmplat niciun accident rutier.

Într-un final maşina electrică s-a oprit în siguranţă într-un tunel, a inclus singură semnalizatoarele de avarie și astfel a contribuit la salvarea unei vieţi omeneşti.

Cât timp a rulat automobilul singur, fără supravegherea şoferului, nu se cunoaşte exact.

Şoferul nu a adormit din cauza faptului că era obosit. Chiar și după ce mașina s-a oprit, martorii abia de l-au putut trezi. S-a dovedit că era beat, scrie Electrek.

Ajunsă la faţa locului, poliția a confirmat că norvegianul de 24 de ani era beat. El însuși a negat acest lucru, dar examinarea alcoolscopică a dat cărţile pe faţă.

Instanţa de judecată urmează acum să se expună în privinţa pedepsei pe care o va suporta tânărul. Pasarea responsabilității pe sistemul de pilotare semi automată nu va funcționa, deoarece acesta este un sistem de asistență a șoferului și nu un complex cu drepturi depline de conducere autonomă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/