(video) Noua maşină a preşedintelui Franţei – DS 7 Crossback Elysee

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De la proclamarea celei de-a 5-a Republici Franceze, DS și SM, apoi DS 5 și DS 7 Crossback au fost folosite de șapte președinți. La investirea sa în funcție în 2017, Emmanuel Macron a circulat pe bulevardul Champs Elysées la bordul modelului DS 7 Crossback Présidentiel.

În noua sa versiune, DS 7 Crossback Élysée îmbracă nuanța Ink Blue și este echipat cu motorizarea plug-in hybrid E-TENSE de 300 CP/450 Nm cu tracțiune integrală (+50 km autonomie electrică).

Pentru a răspunde nevoilor președintelui, SUV-ul a fost alungit în termeni de ampatament cu 20 de centimetri în spatele montantului B pentru a deveni un birou de lucru mobil. Spațiul pentru picioare ajunge la 545 milimetri.

Bancheta din spate a fost înlocuită cu două scaune individuale. Pielea Basalt Black adoptă modelul brățară de ceas, specific mărcii DS Automobiles. O cotieră separă cele două scaune. Căptușeala plafonului este îmbrăcată în Alcantara.

Mediul de lucru este echipat cu încărcătoare wireless și porturi USB, la care se adaugă un suport central pentru documente, deschis.

DS 7 Crossback Élysée se mai remarcă prin: luminile intermitente albastru/roșu în partea din față; suporturi de drapele detașabile; emblema “RF” (de la Republica Franceză) amplasată pe capotă, portierele frontale, hayon și jantele speciale de 20 de inci; o antenă specială pentru sistemul de telecomunicații al președintelui; blindaj încorporat; etc.

Lungimea totală a maşinii este de 4.79 metri, cu un ampatament mai mare cu 20 de centimetri, ce ajunge la 2.94 metri. Lățimea şi înălţimea a rămas neschimbată – 1.91 şi 1.62 metri respectiv.

Noul DS 7 Crossback Élysée își va face prima apariție cu ocazia ceremoniilor de comemorare a Armistițiului din
11 noiembrie 1918, pentru a marca intrarea în parcul auto al Președintelui Franței.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise