(video) Noul Abarth Offshore poate atinge peste 100 km/h pe apă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La cea de-a 75-a aniversare, Abarth își impresionează încă o dată comunitatea cu debutul noului Abarth Offshore. ”Mașina” a fost prezentată în premieră mondială la evenimentul Top Marques 2024, desfășurat între 5 și 9 iunie în inima Principatului Monaco.

Caracteristici cheie:

  • Inspirat de moștenirea sportivă a ”Scorpionului”, noul Abarth Offshore aduce marca auto mai aproape de lumea nautică. Prezentat de Car Off Shore, acesta a fost desenat cu contribuția Centro Stile Fiat și Abarth, concentrându-se pe sportivitatea, agresivitatea, culorile strălucitoare și performanțele palpitante ale mărcii.
  • Noul Abarth Offshore prezintă o caroserie îndrăzneață, de culoare verde-metalizat, care devine irizată în lumina soarelui, precum și detalii și cusături de culoare alunie închisă.
  • Propulsat de un motor hydrojet, acesta oferă performanțe impresionante cu cei 230 CP de putere. Iar o pereche de eșapamente de curse Riva îi conferă un sunet agresiv și amintesc de trăsătura distinctivă a hot-hatch-urilor stradale. Viteza maximă se ridică la aproape 110 km/h.

Întreaga ambarcațiune are linii sportive

  • HardTop-ul rigid, care se înfășoară în jurul compartimentului pentru pasageri, protejează șoferul cu un sistem versatil de capotă – o marcă înregistrată a modelelor Abarth cabrio. Culorile caroseriei se regăsesc și pe perechea de scaune sport Besenzoni. Acestea sunt prevăzute cu un spătar ergonomic din piele matlasată, o pereche de centuri în 4 puncte asortate și o bază de sprijin din oțel amortizat Wave Shock.
  • Pentru a oferi mai mult spațiu la bord, platforma de înot include o scară de oțel elegantă, încastrată. O punte dublă confortabilă de plajă la pupă este acolo pentru a reconforta oaspeții după o baie plăcută. Materialele de înaltă calitate pot fi găsite în întreaga ambarcațiune, de la tecul sintetic Synteak cu personalizări până la balustrada care urmează liniile ascuțite de la pupă la prova.
  • Un sistem audio Garmin cu LED-uri RGB, patru difuzoare Fusion și un subwoofer folosește tabloul de bord pentru rezonanță. Datorită tehnologiilor avansate, Abarth Offshore le permite clienților să navigheze în siguranță totală.
  • Potrivită pentru orice nevoie, poate fi personalizată și mai mult cu dotări pentru pescuit sau sport.

Noul Abarth Offshore este disponibil într-o ediție limitată de numai 500 de unități unice, complet personalizabile. Aceasta este barca perfectă pentru cei care doresc să adauge sportivitate și unicitate experienței lor de navigație.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise