(video) Noul şef IGP: „Scoatem dronele în trafic și mașinile de poliție din tufișuri”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul șef al Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a susținut astăzi la ora 15:00 un briefing de presă în care a ţinut să facă mai multe anunţuri despre activitățile pe care poliţiştii urmează să le întreprindă în viitorul apropiat şi totodată a relatat sinteza de weekend cu toate încălcările şi accidentele înregistrate.

Printre declarațiile făcute, am fost curioși să aflăm că poliția utilizează chiar de astăzi drone pentru analiza locațiile unde se formează ambuteiaje în municipiul Chişinău. Astfel se va încerca stabilirea unor soluții și mecanisme de fluidizare a traficului în aceste intersecții după o privire de ansamblu, iar polițiștii de patrulare urmează a fi implicați în alte activități decât cele de dirijare a autovehiculelor.

Iar în contextul unui subiect sensibil în ultima perioadă, cu privire la amplasarea, poziționarea mașinilor de poliție pe drumuri, în vederea sancționării șoferilor care au încălcat prevederile RCR, tot astăzi a fost semnată o dispoziție prin care tuturor angajaților subdiviziunilor responsabile li se interzice să se ascundă! Șeful IGP chiar a rugat ca să fie sesizat dacă se vor mai întâmpla astfel de situații, urmând să ia măsuri!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/