(video) Nu e amuzant deloc! Un copil, filmat cum se ascunde de inspectori INSP sub bordul unei maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Preluate cel mai probabil de pe un cont de TikTok pe care nu am reuşit să-l depistăm, aceste imagini au devenit de-a dreptul virale pe alte platforme, fiind publicate într-una din primele zile ale lunii curente. Pentru unii ar fi amuzante, însă pentru majoritatea celor care le-au comentat sunt revoltătoare, dacă nu şocante.

Într-un Ford Transit care s-a apropiat de sensul giratoriu principal din sectorul Rîşcani al capitalei, un copil a fost pus, dacă nu cumva a decis singur, să se ascundă sub bordul maşinii. Motivul: ar fi stat pe bancheta din faţă şi de teama să nu fie văzut, căci în intersecție se aflau câţiva inspectori INSP. De la cine a învăţat asta sau de ce nu stătea într-un scaun pentru copii sunt doar câteva întrebări fără răspuns…

Toată scena a fost filmată de un şofer iresponsabil care s-a amuzat pe cinste de ispravă, după care a plasat imaginile în online. Imaginile nu mai au nevoie de alte comentarii. Sperăm doar că acest copil nu se va număra printre cei care iau maşini fără permisiune de la părinţi şi fac accidente sau care încalcă reguli când devin maturi din lipsă de educație.

Ţinem să amintim încă o dată că, potrivit punctului 11 din RCR, conducătorul de vehicul este OBLIGAT ca în timpul deplasării să poarte centura de siguranţă şi să se asigure că şi pasagerii au cuplat centurile, dacă autovehiculul este echipat cu acestea!

Pentru siguranţa deplină a copiilor, aceştia nu trebuie să se plimbe prin cabină în timpul conducerii, căci pot zbura prin acelaşi parbriz dacă este necesară o frânare de urgenţă, de exemplu! Îi îndemnăm pe şoferi să nu se joace cu pericolele şi să ia în serios prevederile RCR, pentru ca ulterior să nu regrete în urma unor eventuale tragedii!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise