(video) Nu i-a fost cedată trecerea. Într-o intersecție din Durlești s-a răsturnat un automobil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mulți șoferi care circulă pe străzi secundare din Durlești, mai ales băștinași, cunosc foarte bine intersecția dată. Cea de la răscrucea străzilor Anatol Bădică și Vladimir Gribov este una dintre cele mai periculoase. Motivul: un câmp vizual destul de limitat.

Și în ciuda a cel puțin unei oglinzi mari instalate, chiar și conducători ce se deplasează pe strada cu prioritate (Gribov), ajung în intersecție și se opresc precum în fața unui semn STOP, pentru orice eventualitate.

Dar fiind o intersecție imperfect amenajată, utilizată de șoferi imperfecți, iată că se pot întâmpla accidente. Rar, dar se pot întâmpla. În după amiaza zilei de ieri a fost înregistrat unul soldat cu răsturnarea unui automobil!

Conform datelor care ne-au fost furnizate de Poliția Capitalei, conducătorul unui Chrysler, un tânăr în vârstă de 36 de ani, se deplasa pe drumul secundar și nu a cedat trecerea unui Renault cu un bărbat de 41 de ani la volan. Acesta din urmă s-a răsturnat cu roțile în sus.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, doar vehiculele fiind deteriorate, însă situația constituie o lecție bună de luat în considerare.

Vezi și: (video) Momentul unui accident bizar în Durlești, într-o intersecție de drumuri pe care nu poți merge cu viteză

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise