(video) „O blondă, mai rea decât băieţii!” Îmbrânceli la sfârşit de august într-un sens giratoriu din capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe o astfel de “notă pozitivă” spunem un la revedere acestui sezon estival din 2023, unul care nu se putea sfârși nici fără vreun conflict în trafic. Un cititor AutoBlog.MD a surprins aceste imagini în sensul giratoriu de pe strada Petricani, cel de lângă podul de pe strada Mihai Viteazul.

El ne-a mai povestit că odată ajuns la faţa locului a văzut doi bărbați care au ieşit din automobile şi se certau, după care s-a implicat în conflict o tânără blondă care a început să-l lovească pe unul dintre ei. Aceasta s-a ales şi cu un răspuns, imaginile arătând cum este bruscată şi la un moment dat cade jos.

„Dintre toţi, cea mai rea era fata blondă. Ea deodată a ieșit din mașină și a sărit la bătaie. Apoi s-au liniștit și au plecat. Cel mai probabil totul a început din cauza faptului că un şofer nu a cedat altuia.”

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise