Toţi şoferii de troleibuze şi taxatorii sunt puşi să sufle în etilotest începând cu ora 4:30 dimineaţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Măsuri suplimentare şi actualizate, după decizia RTEC de a testa şoferii şi din punct de vedere psihologic. Zilnic, începând cu orele 4:30, preventiv admiterii la traseu, toți conducătorii și conductorii de troleibuz sunt supuși controlului treziei.

Aceasta este o cerință obligatorie pentru personalul liniar, întru asigurarea siguranței pasagerilor și a altor participanți la trafic, precum și a șoferilor și taxatorilor înșiși, declară întreprinderea municipală.

În timpul examinării, medicul întreprinde următoarele acțiuni:

  1. Culege anamneza (acuze, durata somnului, perioada de odihnă predecesoare activității profesionale, consum de alcool, droguri, substanțe psihotrope și medicamente cu efecte similare acestora).
  2. Efectuează examinarea și aprecierea indicatorilor psiho funcționali ai organismului (măsurarea temperaturii corpului, pulsului, tensiunii arteriale, etc).
  3. Exclude sau confirmă consumul de alcool, cu ajutorul etilotestului Drager 6810 (dar cel al consumului de droguri cum se face?).
  4. Consemnează în Registrul de Evidență fiecare examinare efectuată.
  5. Face inscripția corespunzătoare în foaia de parcurs: admis sau neadmis.

Toate aceste acțiuni se efectuează și în schimbul doi.

Potrivit unor informații, pentru examinarea medicală, pentru un a fi înregistrat de către dispecer, pentru verificarea și pregătirea troleibuzului pentru ieşire pe linie, pentru aşteptarea în coadă pentru a părăsi parcul şi altele se pun la dispoziţie doar 15 minute. Astfel fiind spuse, e real să fie verificaţi toţi prin toate procedurile medicale?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/