(video) O căprioară a fost lovită aproape de ora amiezii pe traseul Chişinău-Leuşeni. Animalul a decedat

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident rutier cu implicarea unui animal sălbatic, astăzi, pe traseul Chişinău-Leuşeni. În jurul orei 11:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea acestuia în apropierea localității Stejăreni, un sat din comuna Lozova.

La fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un tânăr de 26 ani, în timp ce conducea un automobil Ford Transit spre mun. Chișinău, a lovit o căprioară care i-a apărut în față pe neprins de veste. Din nefericire, animalul şi-a pierdut viaţa la scurt timp după cele întâmplate.

Cazul este înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Şoferul nu fusese beat. Iar în cele ce priveşte cadavrul, ofiţerul de presă al IP Străşeni Mariana Didenco ne-a spus că a fost predat conform procedurii direcţiei regionale ANSA.

VIDEO: martor ocular / Nelu TRANS

Amintim că traseul Chişinău-Leuşeni este unul dintre drumurile pe care se întâlnesc cel mai des animale sălbatice, unele dintre care chiar traversează carosabilul. Atrageţi atenţia mai ales la sectoarele marcate cu indicatorul 1.24.2 “Animale” şi reduceţi corespunzător viteza pentru că este posibilă apariţia lor pe drum.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata