(video) O Toyota Land Cruiser 80 Bigfoot face off-road pe un drum de tanc din Ucraina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru că se apropie cu paşi rapizi sezonul noroiului, umezelii şi zăpezii, am decis să ne pregătim spiritele cu experiența deja trăită de un grup de ucraineni care iubesc să facă off-road în timpul liber. Aceştia încearcă posibilitățile celor mai diferite vehicule de teren, pe cele mai diverse “drumuri”, însă cu titlu de experiment au apelat şi la nişte “bigfoot-uri”.

Evident că acestea nu pot fi comparate cu un monster truck american, conceput mai mult pentru sport şi show, însă ambele maşinării sunt capabile să facă faţă terenurilor accidentate şi altor situaţii în care automobilele obişnuite pot “muri”.

Dar cel mai interesant este că SUV-urile supradimensionate ale entuziaștilor de peste Nistru au putut fi înmatriculate şi pot fi astfel utilizate chiar şi pe drumurile publice, pe lângă troleibuze, autobuze şi alţi utilizatori de carosabil!

Vă invităm deci să vedeţi ce poate un astfel de “bigfoot” construit pe baza unui Toyota Land Cruiser 80, în comparație cu alte maşini obișnuite, pe unul dintre drumurile locale folosite pentru deplasarea tehnicii grele, inclusiv a tancurilor!

Poţi vedea în acest playlist imagini interesante despre cum a luat naştere acest LC 80 cu roţi de mărimea 52х30 inci, care în original cântăreau 250 de kg bucata:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise