(video) Odesa: Momentul când un BMW se rupe în două de un stâlp. Nu există supravieţuitori

Lăsăm aceste imagini aici pentru iubitorii de a se deplasa cu viteză excesivă, mai ales prin oraşe, ignorând complet regulile de circulaţie şi recomandările autorităţilor de a adapta comportamentul la volan conform condiţiilor meteo.

Evenimentul tragic a fost surprins de o cameră de supraveghere din intersecţia străzilor Srednefontanskaya și Pirogovskaya din oraşul Odesa. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de ieri. Şoferul şi pasagerul său, de 34 și 16 ani respectiv, şi-au pierdut viaţa pe loc.

Incidentul, mai convingător decât orice cuvinte, ne dovedește un adevăr simplu. Destinul nu poate fi amăgit şi nici nu trebuie de încercat de făcut asta. De fiecare dată când un om şiret decide să concureze cu el, considerând că are noroc, viața îi poate da inevitabil o lecție. Păcat doar că nu tuturor li se oferă posibilitatea de a folosi ulterior cunoștințele acumulate în acest proces.

Aveţi grijă de voi și de cei dragi! Respectați cu strictețe regulile de circulație! Multă sănătate, înțelepciune și drumuri bune tuturor!

https://youtu.be/XypYntEl8wA
https://www.youtube.com/watch?v=4MGoCDB90Q8

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/