(video) Oferta atelierului Novitec pentru modificarea lui Ferrari SF90 Stradale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning Novitec introduce un program complet de modificări pentru primul plug-in hybrid al mărcii Ferrari. Acestea afectează trenul de rulare, designul exterior şi aerodinamica, dar şi interiorul, dacă un client va dori asta.

Caracteristici cheie:

  • Pentru V8-ul twin-turbo de 4.0 litri, care este inima acestei maşini, au fost concepute două module de comandă plug-and-play NOVITEC N-TRONIC, adaptate pentru electronica motorului. Ele furnizează hărți cu setări reprogramate pentru injecție și aprindere, dar și ridică limitarea electronică a presiunii de supraalimentare.
  • Pentru a lăsa motorul să respire mai liber și a genera o notă de evacuare și mai sportivă, Novitec a dezvoltat sisteme de evacuare de înaltă performanță disponibile în diferite variante.
    • Ele vin cu sau fără management electronic al sunetului prin intermediul supapelor controlate activ și oferă o gamă de materiale diferite.
    • Toate au izolație termică pentru a reduce temperaturile din compartimentul motorului.
    • Sunt disponibile și variante cu placare cu aur fin 999 pentru disiparea maximală a căldurii.
    • Dacă se dorește, această opțiune, de asemenea, excepțională din punct de vedere vizual, este disponibilă și pentru cele două țevi de eșapament din inox de 112 mm cu ornamente din carbon și oferă spatelui o notă exclusivistă foarte specială.
    • Pentru a optimiza furnizarea de energie și mai mult, se oferă în plus catalizatori sport cu 100 de celule cu izolație termică. Mai mult, şi acestea pot fi comandate cu placare cu aur.
  • Când sunt instalate toate componentele de înaltă performanță, motorul cu ardere internă produce cu 109 CP mai mult decât în configurația stoc și dezvoltă astfel 889 CP la 7.300 rpm. Cuplul maxim crește de la 800 la 918 Nm (la 6.100 rpm). Împreună cu cele trei motoare electrice nemodificate, acest upgrade îi măreşte puterea totală până la 1.109 de cai putere!
  • Performanța modelului sport cu tracțiune integrală este, în consecință, fenomenală. Modelul cu două locuri atinge 0-100 km/h în doar 2.4 secunde (ca un Bugatti Chiron) și atinge pragul de 200 km/h în doar 6.3 secunde (Chiron în 6.1 secunde). Viteza maximă crește la peste 340 km/h.
  • Novitec a intrat şi în tunelul eolian pentru a dezvolta componente din fibră de carbon, care conferă modelului un aspect și mai spectaculos și, mai presus de toate, generează și mai multă forță de apăsare.
    • În plus, aripile frontale pot fi înlocuite cu elemente speciale NOVITEC Race. Sunt fabricate în întregime din carbon și, datorită orificiilor de aer de deasupra anvelopelor, îmbunătățesc și evacuarea aerului din cavitatea roților încălzite de frâne.
    • Spoilerul posterior este realizat în stil ducktail. Eleronul de acoperiș este fabricat din același material și direcționează aerul în mod intenționat către spoiler.
  • Vehiculul ilustrat în imagini este echipat cu jante forjate NF10 cu cinci spițe duble și blocare centrală, realizate de Vossen. Cea mai mare opțiune posibilă este o combinație de roți de dimensiunea 9.5Jx21 în față și jante de dimensiunea 12Jx21 pe puntea din spate. Novitec a ales ca soluție optimă anvelope de înaltă performanță de dimensiunile 255/30 ZR 21 și 325/25 ZR 21. Sunt valabile şi alte jante de 20 sau 21 inci.
  • Arcuri sport Novitec sunt disponibile pentru a reduce garda la sol cu 30 mm în față și cu 25 mm pe puntea din spate.
    • Opțional este disponibil și un sistem de ridicare frontală controlat din cockpit, cu aproximativ 40 mm, pentru trecerea peste obstacole. Când această funcție nu este activă, SF90 merge mai aproape de pământ decât cu suspensia de serie.
  • Novitec oferă, de asemenea, individualitate în cea mai pură formă pentru interiorul vehiculului. Habitaclul poate fi rafinat cu piele și Alcantara în orice culoare dorită și design al tapițeriei.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise