(video) Păstrați distanțele! Oraşul se blochează inclusiv din cauza unor accidente neînsemnate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cei care învață sau au învăţat la şcoli auto cu siguranţă au auzit ceva de genul: „Dacă vezi că mașina premergătoare frânează, imediat o faci și tu, dând astfel un semnal să facă la fel și cei din spate”. Sfatul este mai actual decât oricând, mai ales în condițiile de trafic infernal cu care se confruntă moldovenii în orele de vârf.

Un accident care ne îndeamnă să păstrăm mereu distanţa s-a întâmplat în dimineaţa zilei de ieri pe viaduct. Acolo s-au ciocnit un Renault, un Lexus, un Peugeot şi un Range Rover, la volanul cărora se aflau şoferiţe.

De îngrijiri medicale a avut nevoie doar o minoră în vârstă de trei ani (cel mai probabil nu se găsea în scăunel special), însă dat fiind faptul că a avut de suferit neînsemnat, i s-au acordat pe loc fără a fi transportată la spital.

VIDEO: martor ocular, Oxana

Un alt accident în lanţ, cu implicarea a trei maşini, s-a produs deja în această dimineaţă, dar pe strada Studenţilor.

Iar un altul în sensul giratoriu de lângă centrul comercial Oraşul Meşterilor de pe strada Petricani.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/