(video) Patru maşini de epocă s-au găsit într-un garaj din Belgia. Au stat neatinse din anii ’50

Șeful casei de licitații Artcurial Motorcars a găsit într-un garaj baricadat cu aproximativ 200 de saci cu nisip şi un sedan Rover trei automobile vintage marca Bugatti și un Citroen. Costul preliminar al mașinilor pe care nimeni nu le-a atins din anii ’50 este de aproximativ un milion de euro.

Vezi şi: (foto) Trei maşini vechi, printre care o bijuterie, au fost descoperite stând de jumătate de secol într-o parcare din New York

În garaj s-au găsit un Bugatti Type 57 Graber Cabriolet, un Bugatti Type 49 Gangloff, un Bugatti Type 40 și un Citroen 5HP Trefle.

Autoturismele aparțineau unui sculptor belgian care le-a cumpărat doar pentru a le studia, ca artist, ne fiind interesat în a le conduce. Astfel, doar timpul le-a afectat, însă experţii auto le-au evaluat ca fiind toate într-o stare excelentă.

Potrivit Artcurial, pentru Bugatti 57 Graber Cabriolet va fi posibil de cerut în schimb până la şi chiar peste 600.000 de euro, făcându-l cel mai scump exemplar dintre toate cele existente.

Autoturismele scoase la licitație şi-ar putea găsi un nou proprietar în cadrul Rétromobile, un eveniment specializat care va avea loc la 8 februarie, la Paris.

Vezi şi: (foto) Comoară descoperită în Franţa. Un profesor de educaţie fizică a găsit zeci de maşini sub pământ

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/