(foto) Urme de accident şi parcurs întors cu aproape 200000 km! Descoperirile făcute pe un Renault inspectat

Urme de accident, dar şi parcurs întors cu tocmai aproximativ 200.000 km! Acestea sunt descoperirile făcute pe un automobil de marcă Renault, studiat în detalii de experţii de la Auto Inspect.

Colegii noştri de la Auto Inspect au verificat de curând un Renault care a reamintit nouă tuturor de realitatea pieței de automobile rulate din Moldova. În ce constă această realitate? Răspunsul e simplu: inclusiv din maşini cu defecte ascunse și kilometraj modificat!

În cadrul unei verificări făcute la solicitarea unui client, maşina în cauză a fost găsită “reabilitată” prost în urma unui accident care i-a implicat partea posterioară. În plus, şi cifrele de pe odometru au fost întoarse din greu! De ce s-a făcut asta, pentru a arăta clienţilor care au ochi ageri, că deşi caroseria este deformată, automobilul este relativ nou ca parcurs?

Mai interesant este că despre toate aceste nereguli, defecte ascunse, nu s-a suflat nicio vorbă! În realitate mașina avea 307.000 km, însă se vindea în “stare bună” cu 120.000 km!

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/