(video) Să vezi și să nu crezi! Iată cum s-a ”pierdut controlul” în accidentul de aseară din sectorul Ciocana

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accidentul pe Mircea cel Bătrân // FOTO: facebook.com/Семен Селин
Accidentul de pe Mircea cel Bătrân // FOTO: facebook.com/Семен Селин

O cameră de supraveghere a surprins accidentul, mai exact momentul celui care s-a produs în seara zilei de joi pe bd. Mircea cel Bătrân. Urmările puteau fi mult mai grave, însă ca prin minune s-a evitat implicarea altor autovehicule sau contactul cu pietoni.

Priviți deci cum a ”pierdut controlul” șoferița de 67 de ani care conducea acel Renault Kadjar. Accidentul a fost destul de serios, încât ea a solicitat intervenția serviciului medical de urgență.

Poliția Capitalei nu are informații cu privire la o potențială stare de ebrietate.

VIDEO: facebook.com/Наталья Фещак

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/