(video) Accident pe bd. Mircea cel Bătrân. Încă o șoferiță a pierdut controlul volanului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Alt accident cu implicarea altei șoferițe. De această dată în capitală, pe bd. Mircea cel Bătrân. Poliția Capitalei l-a înregistrat la ora 17:08. De asemenea s-a soldat cu o persoană care a avut de suferit.

Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului, care ne-au fost comunicate de ofițerul de presă Svetlana Scripnic, un Renault Kadjar a părăsit carosabilul. Era condus de o femeie de 67 de ani.

Din nou, din motive deocamdată necunoscute, s-a pierdut controlul asupra mijlocului de transport și s-a ajuns pe gazonul de lângă alea din centrul bd. Mircea cel Bătrân. Până la oprirea completă au fost deteriorate câteva secțiuni ale unei îngrădiri metalice.

Conducătorul autoturismului a solicitat intervenția serviciului medical de urgență. Alte circumstanțe se stabilesc. Traficul a devenit îngreunat.

FOTO: facebook.com/stasm2
FOTO: facebook.com/stasm2
FOTO: facebook.com/stasm2
FOTO: facebook.com/iulia.scripnic.3
FOTO: facebook.com/Семен Селин

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/