(foto) Accident pe drum drept. Pe cel spre Aeroport, o șoferiță s-a răsturnat și ulterior a mers la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această după amiază, pe bd. Dacia 58/12, nu departe de magazinul METRO 2, un autoturism s-a răsturnat. Accidentul de circulație s-a soldat cu o persoană traumatizată. Secția supraveghere transport și circulație rutieră a Poliției Capitalei l-a înregistrat la ora 15:23.

Informațiile primare de la fața locului ne spun despre răsturnarea unui automobil marca Dacia. Era condus de o tânără de 24 de ani. Din motive încă necunoscute, în timpul deplasării a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. Ulterior a ajuns cu răsturnat cu roțile în sus.

Șoferița a fost transportată la spital pentru investigații medicale. Alte circumstanțe se stabilesc.

O șoferiță s-a răsturnat pe drumul spre Aeroport
FOTO: t.me/kiril_msk

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/