(video) Un motociclist nu a avut somn noaptea trecută şi a pus pe jar poliţia din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această după amiază, în spaţiul virtual autohton a fost distribuită o secvenţă video care prezintă o urmărire pe strada Albişoara, fiind implicate mai multe maşini de poliţie. Am apelat la serviciul de presă al INSP pentru a comenta imaginile şi iată ce am putut afla.

Astăzi, aproximativ la ora 4:00, un motociclist nu s-a subordonat indicațiilor legale de a opri, motiv pentru care a fost solicitat suportul altor patrule pentru ca urmărirea să poată fi încheiată cât mai rapid. Într-un final, în intersecția străzilor Albişoara şi Ismail s-a reuşit.

La ghidonul motocicletei fără număr de înmatriculare s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din localitatea Cojuşna din raionul Străşeni. Mai mult, acesta era în stare de ebrietate (0.86 mg/l) şi nici permis de conducere nu avea!

Cazul a fost înregistrat la IP Rîșcani şi a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele pentru luarea unei decizii. Urmează a se stabili dacă însăşi motocicleta îi aparţine sau nu.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise