(video) Vatmanul unui tramvai din București i-a dat o lecție de viață unui șofer ce i-a blocat trecerea!

Cei dintre noi care au condus prin traficul din București la sigur au observat cum unii șoferi nu acordă prioritatea necesară tramvaielor, fie intră pe liniile de tramvai blocând astfel circulația acestora.

Fiind foarte obosit de acest comportament în trafic, vatmanul unui tramvai care circula prin București a împins intenționat mașina unui șofer ce staționa pe linia de tramvai, blocând astfel trecerea acestuia.

Pe filmarea realizată cu ajutorul unei camere video instalate în tramvai se aude cum șoferul BMW-ului vociferează furios: “Ești nebun?”, iar un zgomot puternic dă de înțeles că acesta a lovit cu pumnul în tramvai, pe partea vatmanului.

https://www.youtube.com/watch?v=ejc47GQDqcw&feature=emb_title

“Își bate joc, pune frână, pleacă, ne jucăm? Hai că mergem la Poliție, bine. Ne vedem la poliție, nu mă dau jos!”, îi transmite vatmanul, în timp ce șoferul îi cere să coboare.

O tânără care se afla pe locul din dreapta în autoturism, a coborât și ea ca să-l certe pe vatman.

Brigada Rutieră a precizat pentru News.ro că incidentul a avut loc vineri, 3 ianuarie, în jurul orei 13:10, în zona Pieței Chirigiu: “Conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul, în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului, pentru întocmirea documentelor de constatare”.

Șoferul a fost astfel sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 de lei și s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Nici vatmanul nu va scăpa nesancționat. Directorul Societății de Transport București, Andrei Creci, a declarat pentru Digi24 că se poate ajunge chiar la desfacerea contractului de muncă:

“S-a întâmplat un incident regretabil, în care vatmanul nostru a reacționat disproporționat față de o încălcare a regulilor de circulație și din partea conducătorului autoturismului. Va fi, bănuiesc, sancționat, va fi cercetat disciplinar”, a spus directorul STB.

Vezi şi:

(video) Un moldovean “a făcut cunoştinţă” cu un tramvai în Odesa. Este amuzant să auzi cum şi-a explicat fapta

https://autoblog.md/foto-impact-puternic-un-tramvai-deraiat-de-pe-sine-dupa-ce-l-lovit-un-bentley/

https://autoblog.md/decis-din-2020-se-impune-o-vinieta-pentru-masini-cu-motoare-sub-euro-4-pentru-care-vor-dori-sa-circule-prin-bucuresti/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/