(foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Noua generaţie Honda Odyssey

Compania Honda a venit la Salonul Auto de la Detroit cu noua şi cea de-a cincea generaţie a monovolumului Odyssey.

Maşina este făcută în stilul ultimelor modele din gamă, a primit o cameră de supraveghere pentru pasagerii din rândurile din spate, un sistem vocal şi un complex multimedia care suportă reţele 4G LTE.

Sistemul de supraveghere video CabinWatch este dedicat mai mult părinţilor care au copii şi sunt nevoiţi să îi supravegheze mereu, chiar şi în maşină. Imaginile de pe o cameră amplasată pe tavan, deasupra celui de-al doilea rând de scaune, sunt transmise în regim real pe un ecran de opt inci de pe consola centrală.

Noul sistem vocal CabinTalk, la rândul său, este dedicat părinţilor, a căror voce este amplificată prin difuzoarele instalate în preajma rândurilor doi şi trei de scaune, dar şi prin căştile care pot fi conectate la sistemul multimedia de către pasagerii din spate.

Tototdată, şoferul poate alege prin care dispozitive să îi fie amplificată vocea.

Pentru noua generaţie a monovolumului Honda a fost pregătită aplicaţia mobilă CabinControl, cu ajutorul căreia pasagerii pot controla sistemul de climatizare direct de pe smartphone.

Pentru al doilea şi al treilea rând de scaune este destinat un monitor de 10.2 inci pe care se poate urmări divers conţinut multimedia sau itinerarul pe care se deplasează maşina, împreună cu timpul rămas până când va ajunge la destinaţie.

Complexul multimedia al automobilului suportă cele mai noi interfeţe Apple CarPlay şi Android Auto, şi mai oferă un punct de acces Wi-Fi pentru pasageri.

O altă caracteristică interesantă de la interior este un al doilea rând de scaune care alunecă (Magic Slide). Poziţia lor poate fi schimbată sau în genere pot fi aranjate în funcţie de numărul pasagerilor. Ca şi pe generaţia anterioară, scaunele de pe al doilea rând pot fi scoase complet din salon.

Pintre alte dotări se numără un set de sisteme de siguranţă moderne şi de asistenţă pentru şofer: cruise control adaptiv, asistent de menţinere în bandă, sistem de avertizare în cazul unei coliziuni frontale, sistem de monitorizare a traficului rutier, etc.

Mai mult, opţional poate fi instalat un aspirator şi blocuri optice cu LED-uri care pot comuta lumina de drum automat.

Gama de motoare a lui Honda Odyssey este reprezentată de o singură unitate V6 i-VTEC de 3.5 litri. Benzinarul dezvoltă 280 de cai putere şi poate fi cuplat la transmisii automate cu 9 sau 10 trepte.

Vânzările noii generaţii Honda Odyssey încep în primăvara acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/