in , , ,

(video) Accident de Florii la intrarea în Durleşti. Trei maşini implicate şi un şofer uşor traumatizat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un accident rutier cu implicarea a trei autovehicule s-a produs în această după amiază exact în intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu-Ion Creangă-Ion Pelivan-Vasile Lupu, de la intrarea în oraşul Durleşti. Din fericire nimeni nu a avut de suferit traumatisme grave, doar un şofer având nevoie de o primă asistenţă medicală, dar refuzând spitalizarea.

La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă şi au mai fost observate cel puţin patru echipaje de poliţie. Pentru un moment s-a circulat cu dificultate pentru că suprafaţa carosabilă era acoperită cu cioburi de sticlă şi alte părţi auto stricate.

Accidentul a fost înregistrat la ora 12:35. SEAT-ul implicat era condus de un şofer de 60 de ani, VW-ul de unul de 40, iar Toyota de un tânăr de 30 de ani.

Durlesti, str. Tudor Vladimirescu

Posted by Irina Merla on Sunday, April 25, 2021

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!