(video) Imaginea zilei: Mamă cu bebeluş în cărucior așteaptă trecerea maşinilor pe trotuar

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Numărul de autovehicule din mun. Chişinău, conform Registrului de Stat al Transporturilor, se apropie de 350.000 de unităţi. Chiar şi vizual, pe zi ce trece, ne putem uimi de câte automobile există per kilometru pătrat, formându-se senzaţia că în curând, din contra, pietonii vor fi nevoiți să se înghesuie sau să se “sufoce” printre ele.

Şi, chiar dacă numărul de maşini creşte, ceea ce este un lucru normal şi inevitabil, autorităţile municipale nu fac suficient pentru a face o regulă, o mai bună amenajare a spaţiilor dedicate pietonilor şi automobiliștilor în parte. Dar şi autoritățile responsabile de ordinea publică nu împart suficiente amenzi pentru a-i pune la respect pe cei care încalcă în mod grosolan reguli, inclusiv în cazul înregistrării unui efect de turmă.

Priviţi ce haos se petrece pe strada Romană, pe tronsonul cuprins între strada Puşkin şi bd. Grigore Vieru, “Smart City” fiind descrierea filmulețului. Un bebeluş este nevoit să respire îndeaproape “aer curat” din cauza unei indiferențe în masă.

Între timp pe strada Vasile Alecsandri:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata