(video) Patru tineri au furat o maşină din sectorul Ciocana al capitalei. A putut fi oprită forţat abia în Bubuieci, după o urmărire

Patru tineri, dintre care trei minori, au fost reținuți de polițiștii INSP al IGP la scurt timp după ce au furat o mașină din sectorul Ciocana din capitală.

Proprietarului unui automobil a observat azi dimineață, în jurul orei 08:00, că mașina nu mai este în locul unde a parcat-o cu o seară înainte și a sunat la 112.

La scurt timp, la intersecția străzii Grădina Botanică cu Pădurii din sectorul Botanica, mașina respectivă a fost observată de polițiști, iar conducătorul a fost somat să oprească. Acesta a refuzat categoric, continuând deplasarea, punând în pericol viața, atât a participanților la trafic, cât și a pasagerilor aflați în automobilul.

După câteva minunte, în comuna Bubuieci automobilul a fost stopat forțat. Șoferul pentru a se eschiva de poliție, a deteriorat un automobil de serviciu al poliţiei, frânând brusc și efectuând o manevră cu spatele.

La volan se afla un minor de 17 ani, iar în maşina furată încă trei prieteni cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani, toți locuitori ai municipiului Chișinău.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă și de documentare a accidentelor rutiere, care va investiga în continuare cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Toți cei patru indivizi care se aflau în automobil au fost reținuți de către polițiști și escortați la Inspectorat pentru audieri. Infracțiunea dată este reglementată de art. 192′ Cod Penal – Răpirea mijlocului de transport, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

VIDEO: instagram.com/sanea_lebedev
FOTO: politiacapitalei.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/