(foto) Un Rolls-Royce Phantom și două Cullinan, la un pas de a fi aduse în Moldova. Află cui aparţin

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În regiunea Vinița de la frontiera de est cu Republica Moldova, la punctul de control Moghilev-Podolsk – Otaci, Biroul de Stat de Investigații a Ucrainei (INI-ul local) a reținut trei Rolls-Royce-uri simultan.

Maşinile au fost la un pas de a ajunge în ţara noastră, dar în acest moment continuarea deplasării acestora spre destinație este interzisă, scrie Mind citând informații oficiale furnizate de instituţie.

Este vorba despre un Rolls-Royce Phantom produs în 2019 (nr. de înmatriculare AA0001PP) și un Rolls-Royce Cullinan produs în 2021 (AA0001HC), ambele înregistrate pe compania Karpe Rentals cu adresă în Kiev, lângă Palatul Sporturilor.

Automobilele sunt în uzul proprietarului centrului comercial Gulliver (localizat pe aceeaşi adresă), el fiind şi posesorul rețelelor de magazine de electrocasnice Eldorado și Technopolis. Este cunoscut şi numele acestui om de afaceri – oligarhul Viktor Polişciuk! Chiar şi pe Wikipedia scrie că este rudă apropiată cu fostul preşedinte rus Dmitrii Medvedev, soţia lui Polişciuk fiind nepoata soţiei lui Medvedev.

Polişciuk, în vârstă de 45 de ani, şi-a câștigat faima publică în timpul președinției lui Viktor Ianukovici. Mai este cunoscut în ţara vecină drept șef neoficial al regiunii Kiev şi este considerat un adevărat cunoscător al mașinilor de lux cu așa-numitele “numere la modă” (cele mai multe dintre ele au plăcuțe de înmatriculare cu cifrele 0001).

Tot în acelaşi punct de trecere a frontierei a fost reţinut un alt Rolls-Royce Cullinan, produs în 2019 (КА0025ММ). SUV-ul de lux este înregistrat pe numele unei copile născute în 2019, cetățeană a Federației Ruse, Andriana Andreevna Imanali.

Potrivit informațiilor preliminare, ea este fiica cetățeanului rus, interlopul Imanali (Rodina) Andrian Mihailovici alias Andrei Rostovski sau Poluzveri.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/