(video) Pe străzile din Tiraspol a fost urmărită și oprită ”trăsura lui Moș Crăciun”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Tiraspol, acum câteva zile, un bărbat deghizat în Moș Crăciun a înlocuit tradiționala sanie trasă de reni cu un BMW condus de un prieten în vârstă de 19 ani. De la autoturism au fost intenționat scoase plăcuțele de înmatriculare pentru a rămâne incognito în vizorul camerelor de supraveghere din trafic.

BMW-ul a circulat de mai multe ori la culoarea roșie a semaforului, a încălcat regulile de manevră efectuată în siguranță, a trecut peste linia dublă continuă și s-a deplasat de câteva ori pe contrasens. Toate aceste nereguli au fost observate de un echipaj al unui serviciu privat de securitate, care a cerut tânărului să se oprească, însă acesta dimpotrivă a accelerat.

Agenții de securitate au cerut întăriri din partea miliției locale, un echipaj antrenându-se în urmărire, iar altul blocase parțial o intersecție. Falsul Moș Crăciun și prietenul său au fost în cele din urmă reținuți de reali oameni ai legii. Aceștia din urmă au întocmit tocmai șapte procese verbale, suma totală a amenzilor depășind 2.000 de ruble locale.

Cmentariile sunt închise