(video) Pentru piloţii care ne urmăresc. Noul Playseat Trophy-Logitech G Edition a devenit disponibil global

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Logitech G, o marcă a companiei Logitech și Playseat, un producător lider şi inovator al produselor destinate curselor şi jocurilor, au anunţat că noul lor cockpit de curse devine disponibil la nivel global şi oferă cea mai realistă experiență în prezent. Simulatorul atrage atenția prin dimensiunile sale compacte şi preţul decent.

Designul brevetat și revoluționar a stabilit un nou standard pentru experiența de curse finală, imersivă. Cadrul este realizat din oțel carbon ușor și este dezvoltat pentru a oferi o rigiditate extremă. Finisajul durabil cu pulbere, aliaje de oțel de înaltă calitate, piese din aluminiu anodizat și utilizarea pielii artificiale permit o durabilitate inegalabilă pentru uz casnic și profesional. Acest scaun de curse este compatibil cu întreaga gamă de produse Logitech G Wheel și Pedal, inclusiv accesorii suplimentare prin utilizarea suplimentelor.

Însăşi scaunul de curse permite pasionaților de orice vârstă sau statură să experimenteze fiorul curselor, la fel ca într-o mașină de curse reală. Acest scaun a fost dezvoltat cu materialul inovativ ActiFit, care se conformează confortabil corpului ocupantului pentru a oferi cel mai bun suport. Materialul disipează, de asemenea, căldura, permițând condusul pe o perioadă de timp mai lungă, fără supraîncălzire.

Noul Playseat Trophy-Logitech G Edition este format dintr-un cadru, un scaun, o placă pentru pedale și alta pentru direcție, reglabile complet, pentru a oferi o flexibilitate extinsă în poziționarea volanului și a pedalelor. Scaunul se poate înclina înainte şi înapoi. De asemenea se poate deplasa în sus sau în jos pentru a vă oferi poziția ideală de conducere, pentru a se potrivi cu orice stil de curse, cu maşini obişnuite sau cu un singur loc.

Designul deschis al cabinei permite mișcarea liberă a picioarelor pentru accelerație, frână și ambreiaj pentru o performanță optimă. Spătarul se poate înclina separat și oferă un suport lombar suplimentar, reglabil complet, după cum este necesar. Scaunul are o opțiune încorporată pentru a face zona de relaxare mai moale sau mai fermă în funcție de preferințe.

O altă caracteristică unică a Playseat Trophy-Logitech G Edition este mișcarea înainte și înapoi a plăcii cu pedale. Aceasta a fost dezvoltată strategic pentru a se adapta rapid la orice ajustări necesare pentru a se potrivi rapid mai multor șoferi. Pentru a oferi o rigiditate ridicată în toate circumstanțele, aceste ajustări pot fi fixate pentru a fi complet fără toleranță.

Toată această construcție este puternică și în același timp excepțional de ușoară. Având doar 17 kg, este unul dintre cele mai ușoare cockpit-uri de pe piaţă şi constituie un avantaj când e necesară depozitarea.

Costă noul Playseat Trophy-Logitech G Edition, în funcţie de piaţă, 599 dolari sau euro. Volanul şi setul de pedale nu sunt incluse în set. Se pot selecta mai multe modele în funcţie de necesităţi, inclusiv o cutie de viteze mecanică, însă Lando Norris le recomandă pe cele mai scumpe. Evident🙂

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/