(video) Peste cinci metri de premium! A debutat noul Mercedes-Benz E-Class Long facelift

0

Procesul de actualizare a liniei de modele E-Class este acum complet: primele maşini cu ampatament lung ale sedanului vor ajunge în mâinile clienților chinezi în câteva zile. Până atunci, bestseller-ul actualizat se prezintă în fața publicului la Salonul Auto Internaţional de la Beijing.

În conformitate cu motto-ul „Made in China, for China”, versiunea cu ampatament extins, disponibilă exclusiv în China, este adaptată la cerințele și gusturile clienților locali, deşi păcat că nu se mai găseşte pe alte pieţe, pentru că la sigur tot ar avea un succes.

Ca și în cazul fraților săi mai „mici în statură”, apariția versiunii Long aduce la fel noi bare de protecţie, o nouă grilă de radiator, noi faruri MULTIBEAM LED şi stopuri LED, precum şi un diferit hayon. În plus, comparativ cu modelul prefacelift, noutatea este şi mai lungă – 5.056 mm (+22 mm). Sistemul multimedia MBUX, care include un ecran media tactil și un MBUX Interior Assistant, ambele au devenit disponibile şi în interiorul acestui model, la fel ca şi noile generaţii de volane.

Ampatamentul versiunii Long este cu 140 mm mai lung decât cel al sedanului oferit în Europa. Acest lucru oferă pasagerilor de pe bancheta din spate chiar mai mult spațiu pentru picioare. Ca parte a facelift-ului, Mercedes-Benz a îmbunătățit confortul acestor ocupanţi și a lansat o nouă consolă centrală cu un ecran tactil integrat (disponibilă în funcție de model) și două porturi USB. Apropo, cu sau fără această consolă integrată în spătarul locului central, pentru locurile de la extremele banchetei se propune acum ventilaţie!

Versiunea cu ampatament lung a Clasei E se alătură, de asemenea, fraților săi de familie în ceea ce privește sistemele moderne de asistență de conducere.

E-Class Long facelift se oferă într-o echipare standard, care aduce şi un look executive, dar şi într-o echipare sport (AMG Line). Sub capotă există doar motoare pe benzină cu patru cilindri: E 260 L (1.5 litri cu 184 CP/280 Nm), E 300 L (2.0 litri cu 258 CP/370 Nm), E 350 L (2.0 litri cu 299 CP/400 Nm, 0-100 km/h în 6.1 secunde) şi E 300 e L cu același motor de 2.0 litri, asistat de un motor electric (total sistem 211 CP).

Preţul de start al modelului porneşte de la aproximativ 55.000 de euro.

China a fost cea mai mare piață din punct de vedere al vânzărilor pentru Mercedes-Benz din 2015 încoace: vânzările anuale totale aproape s-au dublat în perioada 2015-2019. Semnificația Chinei, ca cea mai importantă piață pentru sedanurile Mercedes-Benz, este evidentă în clasa E: versiunea sa cu ampatament lung a stabilit un nou record și a înregistrat o creștere de două cifre a vânzărilor acolo. În 2019, unul din două E-Class-uri sedan vândute la nivel mondial a fost livrat în China în format LWB (long-wheelbase).

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata