(video) Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal au primit în dotare cinci Land Rover Freelander şi un Defender

De astăzi, 29 august 2019, parcurile auto ale Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal s-au completat cu câte trei vehicule, ale căror atribute funcționale permit exploatarea acestora în condiții de teren pe parcursul întregului an. Donația vine din partea Misiunii Uniunii Europene de Asistență la Frontieră în Moldova și Ucraina (EUBAM), în cadrul strategiei sale de transfer și sustenabilitate.

https://www.privesc.eu/widget/live/88267?

Ceremonia de predare a autoturismelor a avut loc în incinta sediului central al Poliției de Frontieră al Moldovei, în prezența șefului EUBAM Slawomir Pichor, șefului Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi și directorului interimar al Serviciului Vamal Iurie Ceban.

În acceptarea celor trei vehicule, șeful IGPF Rosian Vasiloi a apreciat întotdeauna cooperarea cu EUBAM, exprimându-și dorința ca asistența acordată Poliției de Frontieră să aducă în continuare rezultate concrete:

“Suntem recunoscători Misiunii EUBAM pentru sprijinul important pe care l-a oferit instituției noastre și vă asigur de utilizarea corectă a acestor vehicule predate azi. În plus, îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru polițiștii de frontieră și dotarea cu tot necesarul este o prioritate absoluta atât pentru mine, cât și pentru echipa Poliției de Frontieră”.

La rândul său, Slawomir Pichor a subliniat faptul că aceste vehicule vor fi utile atât Poliției de Frontieră, cât și Serviciului Vamal, inclusiv vor spori capacitatea de combatere a criminalităţii transfrontaliere într-o gamă largă de condiții.

“Mai mult, fiabilitatea și performanța acestor mașini, împreună cu aspectul profesional ale celor două servicii, vor oferi cetățenilor încrederea că autoritățile de stat sunt echipate corespunzător pentru a proteja în orice moment”, a mai declarat șeful EUBAM.

De menționat că acum câțiva ani Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal au primit spre folosință alte loturi de automobile din partea EUBAM, care deși au fost utilizate anterior de reprezentanții Misiunii, au capacitate de a fi folosite și în prezent în diferite activități operaționale.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/