(video) Viral! Locaţia incredibilă din care un poliţist din Chişinău ar prinde vitezomani cu radarul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Imagini virale pe TikTok, dar şi în căsuţa noastră poştală! Au apărut astăzi şi au fost distribuite de mai mulţi utilizatori atât de repede încât nu am reuşit să identificăm prima sursă. Însă mai important decât asta este ce au reușit să surprindă, ceva cu adevărat incredibil!

Locaţia din imagini ar fi traseul care trece pe lângă Stăuceni. Un poliţist, care mânuiește ceea ce pare a fi un radar mobil TruCAM, a fost filmat urcat la al doilea etaj al unei case aflate în proces de construcție! De acolo îşi desfăşura activitatea şi interesant rămâne de aflat în baza cărei legi sau permisiuni…🙃

A doua parte a clipului am primit-o la adresa redacţiei de la un cititor

VIDEO: TikTok/AutoBlog.MD

Oare poliţistul în cauză îşi doreşte să fie bravo în acest context, pe care am decis să nu-l anunţăm în momentul în care a fost făcut public pentru ca poliţia să-şi facă treaba, iar cei care încalcă să fie pedepsiţi, fără a fi preveniţi prin mass-media?!

Conform datelor IGP, în ultimele 24 de ore, polițiștii de patrulare au documentat:

  • 763 de șoferi care nu au respectat limita de viteză admisă pe segmentul de drum;
  • 6 conducători auto în stare de ebrietate la volan;
  • 25 care nu au cedat trecerea legală pietonilor sau bicicliștilor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise