(video) Test Drive: Noua Toyota Yaris Hybrid – Cum merge Mașina Anului 2021 în Europa?

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc, Asistent imagine: Dorin Burac

Atunci când noul Yaris Hybrid a fost anunțat că vine în Republica Moldova, instant am spus că această mașină are șanse bune să se impună în segmentul subcompactelor. Și asta chiar dacă are o singură opțiune pe partea sistemelor de propulsie (în regiunea noastră), cea formată dintr-un motor în trei cilindri de 1.5 litri, care este asistat de un electromotor.

Nu de alta, dar la 14.200 de euro, care este prețul de start al unui Yaris Hybrid în Moldova, acesta este cel mai ieftin model hibrid din țara noastră!

Pe lângă toate acestea, la începutul acestei luni Toyota Yaris Hybrid a reușit să câștige premiul Mașina Anului 2021 în Europa, întrecând modele cu renume precum noua Skoda Octavia sau Volkswagen ID.3.

Prin urmare un test drive cu noul Yaris Hybrid era neapărat de făcut pentru a afla cel puţin răspunsurile la două întrebări importante: cât consumă şi cum merge Mașina Anului 2021 în Europa?

Bineînțeles că am pregătit și un reportaj pe care vă invităm să-l urmăriți, iar în cazul în care vă place nu ezitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube! Mersi!

Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube – link AICI

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/