Acum cu numere MAI! A fost descoperită o altă maşină din care se “împuşcă” cu radarul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La începutul lunii martie s-a descoperit şi aflat că cei de la IGP şi INSP respectiv au început să folosească o nouă metodă de a depista încălcări – cu ajutorul unor microbuze-spion staționate în diverse locaţii. În acestea stau poliţişti cu radare de model TruCAM, care pot scana depășiri de viteză de până la 320 km/h şi pe o distanţă de până la 1.5 kilometri.

Iar dacă anterior a fost surprins doar un singur model de microbuz-spion (Ford Transit), mai nou aflaţi că nu există doar acesta! Pe aceeaşi stradă Nicolae Milescu Spătarul a fost văzut un microbuz chinez Maxus V80 (model care se foloseşte apropo şi de poliţia chineză). Este la fel de culoare albă, însă în continuare fără girofar sau alte însemne specifice pe caroserie. Totuşi, concret acest autovehicul poartă deja numere de înmatriculare MAI.

Şi încă o noutate: acum se poate “împuşca” cu radarul şi prin parbriz, nu numai prin uşa deschisă din spate!🙂

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/