(video) Poliţia de Frontieră va fi prezentă la AutoFest la Castel MIMI, dar cu ce?

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 20 și 21 august AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui câteva automobile exclusiviste pe care le veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă unele modele deja anunţate, poate neaşteptat pentru unii vizitatori, va participa şi Poliţia de Frontieră cu ceva tehnică din dotare. Este vorba despre câteva dintre cele mai recente donaţii/achiziții.

În standul Poliţiei de Frontieră de la AutoFest la Castel MIMI se va găsi un Toyota Land Cruiser 70 dintr-un lot de astfel de vehicule de teren, predate de UNHCR în această primăvară.

Noi deja am reuşit să testăm SUV-ul şi iată că veţi avea ocazia şi voi, dacă încă nu aţi văzut niciodată un LC 70, să admiraţi o maşină din anii 80 care se mai produce în prezent, drept că într-un format uşor modernizat.

Fiabilitatea şi practicabilitatea de care a dat dovadă în timp, dar şi cererea, sunt printre principalele motive pentru care Toyota îi menține producţia şi la această oră, deşi în mod logic ar fi trebuit să o înceteze demult.

De asemenea, Poliţia de Frontieră va aduce câteva dintre cele mai moderne şi sofisticate drone din dotare, unele dintre care nu sunt disponibile pentru achiziţie publică de către persoane civile. Au o autonomie mai mare decât cele din magazine şi sunt operabile pe o distanţă semnificativ mai mare.

Instituţia de stat foloseşte dronele în principal pentru monitorizarea şi patrularea zonelor de frontieră, asigurând astfel securitatea limitelor ţării noastre. Totodată, acestea sunt deosebit de eficiente întru depistarea celor mai diverse ilegalități de la mare distanţă.

Programul evenimentului AutoFest la Castel MIMI! Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata