(video) Pont: Cum să deschizi maşina rapid dacă ai blocat-o din întâmplare, iar cheile au rămas înăuntru

De regulă, cu maşinile moderne nu ar trebuie să se întâmple una ca asta pentru că odată ce cheia-breloc rămâne în habitaclu nu poate fi încuiată pe dinafară, însă pot exista şi excepţii. Cu posesorul canadian al unui Hyundai Elantra exact asta s-a întâmplat.

Imaginile filmate chiar de şofer arată clar metoda utilizată de angajatul unui serviciu de evacuări. Mai întâi a folosit o pernă specială de aer introdusă dezumflată între portieră şi montant, care, odată ce este umflată, întredeschide uşor uşa.

După aceasta specialistul introduce prin crăpătură un fel de cârlig lung prin care a tras de comutatorul aflat deasupra mânerului, cel prin care se blochează sau deblochează uşa în cauză. Întreaga procedură a durat mai puţin de un minut.

“Mi-am încuiat cheile de la mașină înăuntru și a trebuit să apelez la un serviciu de remorcare pentru a o deschide în ploaie. Tipul a deschis-o într-un mod pe care nu l-am mai văzut înainte, fără să cauzeze careva daune.”

Clipul în cauză trebuie să poarte doar un caracter educativ!

https://www.youtube.com/watch?v=NTuoFOjgK3w

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-mit-sau-realitate-vezi-daca-poate-fi-deschisa-usa-masinii-cu-o-minge-de-tenis/
https://autoblog.md/video-viata-bate-filmul-cum-sa-spargi-un-bmw-timp-de-60-de-secunde/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/