(video) Porsche 911 Carrera RS 3.8 – vedeta noului film Transformers: Rise of the Beasts

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, noua peliculă Transformers: Rise of the Beasts va purta publicul într-o nouă aventură, din anii ’90, alături de Autoboți și va introduce o facțiune complet nouă de Transformers – Maximalii – care li se vor alătura ca aliați în lupta pentru Pământ.

Iar în centrul atenţiei apare Autobotul Mirage, care ia forma legendarului Porsche 911 Carrera RS 3.8 (964), alăturându-se forțelor Transformers pentru bătălia ce va urma. Mirage luptă pentru forțele binelui alături de Optimus Prime.

Este pentru prima oară în istorie când un Porsche 911 este chiar personaj principal într-un film. Războinicul autobot Mirage se transformă într-un Porsche 911 argintiu din generația 964 ori de câte ori are nevoie de viteză și agilitate pentru a scăpa din situații limită. În plus, are superputerea de a se multiplica pe loc, astfel încât să scape rapid de urmăritori. Lui Mirage îi place, de asemenea, să forțeze limitele și să testeze granițele – este, așadar, foarte asemănător unui Porsche.

„911 Carrera RS 3.8 este potrivit nu doar pentru că filmul se desfășoară în 1994, ci și datorită trăsăturilor de caracter ale lui Mirage. Este un personaj dur, cu un suflet bun și, din când în când, un pic rebel.”

Oliver Hoffmann, directorul departamentului de comunicare de marketing de la Porsche AG

Porsche a construit doar 55 de unități ale modelului Carrera RS 3.8, ceea ce îl face o mașină istorică extrem de rară! Iar pentru a evita riscul de deteriorare, niciun model original nu a fost folosit în timpul filmărilor! În schimb, au fost construite cinci mașini de filmare care arată exact ca 964 la exterior, dar care nu sunt modele originale Porsche 911 Carrera RS 3.8.

Cu toate acestea, pentru a crea un sunet autentic al motorului Mirage, a fost folosit un 911 RS 3.8 real, astfel încât filmul să fie cât mai aproape de realitate.

Fiecare dintre mașinile utilizate în film îndeplinește o anumită funcție. Una, de exemplu, a fost modificată pentru a merge cu spatele la viteze mai mari, alta a fost pregătită special pentru secvențe de cascadorie, iar o alta a fost controlată din afară pentru scenele care se concentrează pe actorul din interior.

Amintim că Porsche 911 Carrera RS 3.8 este pus în mișcare de un benzinar boxer natural aspirat cu şase cilindri şi volum de 3.746 cm3, care produce 300 CP şi 360 Nm. Este cuplat la o cutie de viteze manuală în cinci trepte, iar tracţiunea este pe puntea din spate. Cântărind doar 1.210 kg, poate face 0-100 km/h în 4.9 secunde şi atinge maximum 270 km/h. Preţul la licitaţii îi poate depăşi chiar şi 1.5 milioane de dolari!

Regizat de Steven Caple Jr. și avându-i în rolurile principale pe Anthony Ramos și Dominique Fishback, filmul va rula în cinematografele din Republica Moldova începând cu ziua de mâine, 8 iunie, zi care coincide cu aniversarea Porsche a 75 de ani de mașini sport.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/