(foto) Noul Lexus RZ se prezintă peste două săptămâni. Vezi pentru prima dată cum arată la interior

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Lexus RZ este gata pentru debut şi se prezintă oficial, la nivel global, peste două săptămâni. Premiera îi este setată pentru ziua de 20 aprilie 2022!

Împreună cu acest anunţ, niponii fac publică prima fotografie cu interiorul său.

Noul RZ este primul model de producție construit sub viziunea/planul Lexus Electrified. Va exista din start în versiunea RZ 450e. Caracteristici despre putere şi dinamică deocamdată nu există.

Dezvoltat sub filozofia Lexus Driving Signature, RZ este primul Lexus BEV (vehicul electric cu baterie) dedicat al mărcii. Este proiectat pentru a stabili un nou punct de referință în ceea ce privește experiența de conducere premium, oferind șoferului o conexiune atentă și intimă cu mașina sa, caracterizată prin încredere, control și confort.

Prima fotografie de la interior ne arată că modelul, deşi construit pe baza noului Toyota bZ4X, va avea o arhitectură diferită a planşei de bord şi nu o va repeta ca în cazul noului Subaru Solterra. Complet diferite sunt panoul de bord digital, deflectoarele de ventilaţie, monitorul central de 14 inci cu sistem multimedia nou care a debutat pe noul NX, o nouă consolă şi tunel central, etc.

Pe Toyota bZ4X acest volan tip manşă este opţional, standard fiind disponibil unul normal, rotund. Pe modelul Lexus cel din imagine ar putea veni standard, însă mai exact urmează să aflăm curând.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/