(video) TMNA introduce un nou sistem multimedia pentru maşinile Toyota şi Lexus

Deoarece nevoia unei experiențe mai personalizate și mai inteligente în vehicul continuă să crească și să fie o forță motrice în spatele selecției vehiculelor, divizia Toyota Motor North America (TMNA) este mândră să dezvăluie o nouă soluție multimedia, oferind o experiență de utilizare excepțională în mașină.

Noul sistem infotainment va apărea din acest an pe toate noile modele Toyota şi Lexus, primul cu acesta la bord fiind Lexus NX!

Ca urmare a ascultării cererilor clienților și a anticipării dorințelor lor viitoare, TMNA ​​și-a îndreptat atenția spre a dezvolta o soluție superioară. Având în vedere filosofia One Toyota, formarea grupului Connected Technologies a luat forma în 2018. Noul grup și-a propus să unifice experiența clienților, tehnologia integrată în vehicule, lanțul valoric și procesul de venituri conectate – funcții răspândite anterior în organizație.

Connected Technologies a investit în extindere prin construirea unei echipe agile și multifuncționale formate din peste 400 de membri dedicați ai echipei și parteneri de afaceri. Încă de la început, echipa a început dezvoltarea de soluții care să satisfacă și să depășească nevoile clienților și să ofere experiențe uimitoare și personale conectate.

Soluția tehnologică semnificativ avansată reprezintă o adevărată colaborare în cadrul grupului TMNA ​​Connected Technologies, precum și cu echipe din companiile partenere Toyota Connected și Toyota Motor Corporation – implicând sute de membri ai echipei care au lucrat pe parcursul a trei ani, în timp ce mii de ore au fost dedicate testării.

Caracteristici cheie:

  • Noul sistem va fi disponibil pe mai multe opţiuni de ecrane tactil, de la 8.0 până la 14 inci, care au toate aceleași indicii și funcționalități de design nou îmbunătățite, păstrând în același timp un controler fizic pentru volumul sistemului audio.
  • Sistemul multimedia oferă, de asemenea, o putere de procesare de cinci ori mai mare comparativ cu cea a sistemului de generație anterioară, un salt incredibil care oferă o funcționalitate tactilă mai rapidă și mai receptivă.
  • Toate ecranele au un design modern şi o tehnologie de reducere a reflecţiilor de lumină.
  • Un nou sistem de navigație nativ, cu o capacitate de conectare 100% la cloud, permite formarea mai rapidă şi mai precisă a direcţiilor şi mapării. Navigaţia este, de asemenea, disponibilă cu sau fără conexiune la rețea, cu modul offline conceput pentru a detecta când vehiculul se află în apropiere sau intră într-o zonă cu conectivitate redusă, pentru a descărca hărțile și serviciile aplicabile în avans.
  • Actualizările prin tehnologia OTA vor permite sistemului să se actualizeze în timp real pentru cartografierea navigației, experiențe media îmbogățite și alte upgrade-uri de-a lungul vieții sistemului.
  • Noul Human Machine Interface (HMI) oferă o interacțiune sporită prin vedere, atingere și voce datorită îmbunătățirilor în interfața grafică a utilizatorului (GUI), interfața vocală și o animație unică pentru maşinile produse în America de Nord. Oferă un sentiment unificat și ușurință în utilizare, în timp ce echilibrează nevoile de accesibilitate. În plus, interfața vocală este concepută pentru a utiliza o grafică avansată pentru a distinge între stările de ascultare și stările de procesare, iar aspectul se potrivește cu capacitatea nouă și îmbunătățită a procesării în cloud. Un alt progres semnificativ este animația încorporată în această soluție multimedia, care o aduce la viață. Aceste modele unice pot fi văzute peste tot, de la interacțiunea dintre funcții, până la meniuri glisante și bannere drop-down.
  • Indiferent dacă este selectat radio AM sau FM, stații SiriusXM standard sau surse de muzică conectate prin streaming, cum ar fi Apple Music sau Amazon Music, HMI audio este, de asemenea, semnificativ mai bun. Ocupanții pot alege acum din sursele de muzică disponibile pe baza genului muzical sau a preferințelor frecvente. Frecvențele posturilor AM și FM sunt afișate împreună cu siglele, atunci când sunt disponibile. Aprovizionând informații din cloud, sistemul muzical nativ este mereu actualizat și oferă noi detalii de programare.
  • Apropo de sursele conectate, noul sistem multimedia aduce acum compatibilitatea standard wireless cu interfeţele Apple CarPlay și Android Auto!
  • Structurat cu o abordare pentru prima dată a clientului, noul Asistent Virtual (VA) care înțelege limbajul natural şi poate fi activat prin “Hey/Hi/Hello/OK”, este destinat să fie principalul mod în care ocupanții interacționează cu noul sistem multimedia și este proiectat pentru a permite o primă aplicație vocală. Combină o structură hibridă dezvoltată in-house de învățare automată cu o platformă bazată pe cloud cu conținut actualizat. Conceput în paralel cu microfoane duble, tehnologie de izolare fonică, capacitatea de localizare a scaunelor unde stau aşezaţi pasagerii şi a difuzoarelor din preajma acestora, abordarea permite ocupanților scaunelor frontale o funcționalitate extinsă și interactivă pentru a accesa navigația, mass-media, telefonul și selectarea setărilor vehiculului.
  • În era transformării digitale în mobilitate, este esențial să aveți o experiență mai personalizată care se mută de la vehicul la vehicul cu șoferul. Prin intermediul funcției User Profile a noului sistem multimedia, setările și experiența personalizată a șoferului, de la media sau postul de radio prefera, până la setările climatice din unele modele, vor fi păstrate și accesibile atunci când șoferul se întoarce în vehicul. Noul sistem de profiluri este stocat în cloud, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot accesa și își pot purta experiențele din mers cu vehiculele cu noul sistem multimedia. Odată creat, utilizatorii pot utiliza un dispozitiv portabil Bluetooth, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, o cheie inteligentă sau o autentificare manuală pentru a-și accesa profilul.
  • Pentru a face deplasările și mai convenabile, vehiculele echipate cu acest nou sistem multimedia vor permite proprietarilor accesul la o cheie digitală. O extensie a funcției User Profile, prin intermediul smartphone-ului lor, prin tehnologia Bluetooth, când se află în proximitatea maşinii, pot bloca/debloca sau porni/opri motorul maşinii prin intermediul aplicației Toyota sau Lexus. Cheia digitală poate fi, de asemenea, partajată cu până la șapte utilizatori invitați diferiți simultan. Nu sunt necesare parole sau PIN-uri, creând o experiență perfectă pentru oaspeții înregistrați în aplicația Toyota sau Lexus.
  • Cu funcţia Safety Connect se oferă o liniște sufletească atunci când apar urgențe neașteptate prin conectarea șoferilor cu un agent de intervenție de urgență 24/7, care poate solicita rapid expedierea serviciilor de urgență la locația exactă a unui vehicul sau poate ajuta autoritățile în localizarea unui vehicul furat.
  • Iar cu Service Connect șoferii vor primi actualizări personalizate de întreținere, rapoarte de sănătate ale vehiculului și notificări despre când trebui să viziteze un service pentru a-i ajuta să își întrețină vehiculul prin diferite abonamente disponibile pe aplicația pentru smartphone.

După cum am notat anterior, noul sistem își va face debutul cu o interfaţă specifică modelelor Lexus pe noul NX din al patrulea trimestru al anului curent. Cel cu interfaţa Toyota îl vom vedea în al patrulea trimestru al anului 2021, cu mai multe informații disponibile mai aproape de data lansării.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/