(video) Porsche introduce PCM 6.0 – ce este nou

A șasea generație a sistemului infotainment Porsche Communication Management (PCM) se lansează în modelele Porsche 911, Cayenne și Panamera din această vară!

Cele mai importante inovații includ integrări de Apple Music și Apple Podcast-uri încorporate în PCM și suport wireless Apple CarPlay. În plus, Android Auto este inclus pentru prima dată, iar asistentul vocal Voice Pilot poate înțelege acum instrucțiunile în limbaj natural. Sistemul de navigație calculează mai repede și își afișează informațiile mai clar.

PCM 6.0 asigură, de asemenea, că actualizările software vor fi posibile folosind tehnologia over-the-air (OTA), respectiv că pot fi efectuate fără fir. În viitor, sistemul PCM ar putea deveni și baza digitală a sunetului adaptiv – muzică care se adaptează dinamic stilului de conducere.

Caracteristici cheie:

  • Noul PCM 6.0 include integrarea interfeței Android Auto. Pe lângă iPhone-urile Apple, smartphone-urile cu sistemul de operare Google Android pot fi acum integrate și în sistemele de infotainment ale modelelor Porsche. Acest lucru se întâmplă automat de îndată ce telefonul mobil este conectat la vehicul printr-un cablu USB, moment în care funcțiile telefonului și aplicațiile de pe smartphone, care nu afectează siguranța la volan, pot fi operate prin PCM 6.0.
  • Șoferii Porsche cu abonament la Apple Music vor avea acces la mai mult de 75 de milioane de melodii fără anunțuri, mii de liste de redactare redactate editorial și selecții zilnice de la cei mai buni experți în muzică din lume, inclusiv toți artiștii și gazdele care difuzează pe Apple Music 1, Apple Music Hits și posturile de radio globale difuzate în direct Apple Music Country, printr-o conexiune de internet gratuită, valabilă timp de trei ani.
  • Conducătorii de modele Porsche menţionate mai primesc, de asemenea, acces la milioane de emisiuni gratuite oferite de Apple Podcasts, cea mai importantă platformă de podcasturi din lume, pentru a fi informați, distrați și inspirați în orice călătorie efectuată. Clienții își pot conecta ID-ul Apple la vehiculul lor în aplicația Porsche Connect sau online la My Porsche pentru a începe.
  • Vehiculele Porsche echipate cu noul PCM 6.0 vin, de asemenea, cu suport Apple CarPlay wireless. Șoferii își pot conecta iPhone-ul fără fir și pot obține indicații de orientare optimizate pentru trafic, pot efectua apeluri, trimite și primi mesaje și pot asculta muzică și podcast-uri pur și simplu atingând ecranul tactil sau utilizând controlul vocal Siri, totul în timp ce rămân concentrați la drum.
  • Acum este posibil să spui pur și simplu “Hei Porsche”, iar vehiculul va efectua comenzi fără ca șoferul să fie nevoit să-și ia mâinile de pe volan sau ochii de la drum. Propoziția “Am nevoie de benzină” va face ca sistemul de navigație să găsească o rută către cea mai apropiată stație de alimentare cu carburanţi. Expresia “Sunt rece” va crește automat temperatura interioară. Masajul din scaune și iluminarea ambientală pot fi, de asemenea, controlate în mod similar. Voice Pilot este permanent online și învață continuu fraze noi: în timp, sistemul va continua să devină tot mai bun, oferind tot mai mult suport șoferului.
  • Noua arhitectură hardware și software a PCM 6.0 permite calcule și mai rapide a sistemului de navigație – ținând întotdeauna cont de informațiile despre trafic în timp real. Vizualizarea hărţii redusă semnificativ și mai clar concepută este, de asemenea, un factor care contribuie la viteza cu care sunt furnizate informațiile. Folosind date despre trafic în timp real, drumurile sunt afișate în culori diferite, în funcție de situația din trafic. Monitorul traseului permite accesul rapid la toate informațiile relevante, iar blocajele de trafic și punctele de trecere de-a lungul traseului sunt afișate clar. Sistemul de navigație Porsche afișează, de asemenea, informații despre trafic pentru benzile individuale.
  • Cu PCM 6.0, Porsche aduce pentru prima dată funcțiile digitale ale mașinii sport electrice Taycan la modelele cu motor cu ardere internă. Manualul de operare interactiv “Bine de știut” este integrat în sistem, notiţele din calendarul smartphone-ului sunt afișate pe ecranul tactil PCM 6.0 prin aplicația Porsche Connect și, dacă există o conexiune Bluetooth activă între mașină și smartphone, șoferii Porsche pot efectua conferințe telefonice folosind serviciul calendar. Actualizările software pentru sistemul de infotainment sunt, de asemenea, disponibile prin tehnologia over-the-air.
  • Conducerea dinamică ar putea fi în curând însoțită de muzică potrivită. Noua aplicație Soundtrack My Life de la Porsche Digital, care se află încă în faza versiunii beta, va fi lansată cu prima funcție de sunet adaptivă din lume. Aplicația nu doar compilează o listă de redare, ci creează o coloană sonoră personală în timp real. Aceasta constă din elemente de muzică special compuse și este cu adevărat adaptivă, deoarece se schimbă în funcție de stilul de conducere. În cazul unei călătorii pline de viață pe drumurile rurale, muzica redată va fi diferită de cea aleasă pentru o croazieră mai stabilă spre birou. Coloanele sonore vor putea fi savurate și în afara mașinii prin intermediul smartphone-ului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/