(video) Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid se prezintă în primele filmulețe oficiale

Cu doar câteva zile în urmă Porsche a prezentat noua Panamera Turbo S E-Hybrid, vârful de lance în gama Panamera și unul dintre cele mai rapide modele cu cinci uși din lume. Mașina urmează să fie prezentată la Salonul Auto de la Geneva, unde se va afla și AutoBlog.MD.

În articolul anterior vă comunicam că sub capota noului Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid stă motorul V8-ul biturbo de 4.0 litri ce produce 550 de cai putere asistat de un electromotor capabil de 136 cai putere.

 (video) Premieră mondială: Porsche anunță cea mai puternică Panamera – Turbo S E-Hybrid! Avem prețurile pentru Moldova

Acum însă a venit momentul să vedem în acțiune noua Panamera Turbo S E-Hybrid și asta pentru că Porsche a făcut publice două filmulețe în care putem vedea noua Panamera în mișcare.

https://www.youtube.com/watch?v=1-LkgTeS9gk

Într-un alt filmuleț cei de la Porsche își cer scuze pentru că timpul zboară atât de ușor, făcând bineînțeles referire la cele doar 3.4 secunde de care este nevoie ca acest gran turismo să accelereze până la 100 km/h!

https://www.youtube.com/watch?v=511gs1a7DwI

Mai multe detalii despre Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid aflați în data de 7 martie, atunci când Constantin Mihalachi, editorul șef AutoBlog.MD, va relata chiar din standul Porsche din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/