(video) Noul pachet estetic de la ABT Sportsline pentru noul Audi Q8 este gata

Atelierul de tuning ABT Sportsline continuă să anunţe premierele pe care le va avea la standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Printre acestea se va găsi şi al doilea program de tuning pregătit pentru noul Audi Q8, care acum include şi un nou kit exterior aerodinamic.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Audi Q8 50 TDI quattro – premieră!

La baza proiectului stă modelul în versiune 50 TDI, care produce 286 de CP şi 600 de Nm cu ajutorul unui agregat de 3.0 litri. La fel cu ajutorul său, acceleraţia maşinii de la 0 la 100 de km/h o realizează în 6.3 secunde, în timp ce viteza maximă la care poate ajunge este limitată la 245 de km/h.

Odată instalat modulul ABT Engine Control (AEC), SUV-ul afişează o putere mai mare cu 15% sau 44 de CP. În acelaşi timp cuplul creşte cu 50 de Nm pentru ca la final să vedem cifrele de 330 CP şi 650 Nm. Surplusul face ca maşina să prindă suta deja în 6.1 secunde, însă viteza maximă rămâne neschimbată.

Vezi şi: (video) Ediţie specială şi limitată, cu până la 530 de CP. ABT RS4+ va fi expus public la Geneva

Oricine cunoaște atelierul german este conștient de faptul că poate oferi şi o mulțime de soluţii în termeni aerodinamici. După un mic “ABT Cure”, acest SUV atletic îşi arată vizual muschii. Bara de protecţie frontală a fost modificată prin adăugarea unui nou splitter cu lame, dar şi a unui panou de admisie a aerului.

În spate vedem la fel o bară de protecţie nouă, care acum include şi un difuzor de aer. Alături de nişte inserţii noi de pe portiere şi un nou spoiler pe capacul portbagajului, toate aceste elemente sunt scoase în contrast printr-o finisare de culoare neagră lucioasă.

În plus, acest Q8 a fost echipat cu sistemul ABT Level Control pentru a permite coborârea electronică a suspensiei cu perne de aer ce vine standard. Acesta nu este numai un plus mare pentru manipularea pe drumuri, ci şi contribuie la aspectul sportiv.

Noul sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament include acum două terminaţii duble cu un diametru generos, care îşi fac frumos apariţia prin difuzorul sus menţionat.

Vezi şi: (foto) ABT Sportsline vine la Salonul Auto de la Geneva cu primul program de tuning pentru noul A6 Avant

Aspectul general este rotunjit de jantele ABT SPORT GR de 22 de inci. Acest model, cu baza sa puternic concavă, este disponibil în negru mat cu suprafaţă diamond-polished sau în negru lucios cu flanşe diamond-polished.

Interiorul a primit de asemenea unele amprente speciale. Printre ele se numără un buton start-stop într-un finisaj metalic de înaltă calitate. ABT integrated entrance lights este o altă dotare mişto care proiectează logoul atelierului. De asemenea, inserţii cu fibră de carbon se pot găsi pe consola centrală (opţional), pe levierul cutiei de viteze sau la baza scaunelor.

Să mai aşteptăm şi alte surprize de la ABT Sportsline? Staţi aproape pentru că am putea să le vizităm standul.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/