(video) Premieră: Chevrolet Silverado ZR2 Bison este rezultatul unei noi colaborări cu AEV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pornind de la succesul proaspătului Silverado ZR2, Chevrolet introduce prima ediție specială Silverado ZR2 Bison în colaborare cu American Expedition Vehicles (AEV), un producător de piese de schimb off-road premium. Acest pickup a fost reglat în mod unic pentru a debloca noi înălțimi în capacitatea de off-road pentru clienții care caută aventuri departe de zonele urbane.

AEV are un istoric solid în furnizarea de accesorii care excelează în mediile de expediție pe uscat. Colorado ZR2 Bison 2019 a devenit rapid cel mai popular pachet-ediție specială oferit pentru modelul Colorado ZR2 de generaţie precedentă. 

Similar cu dezvoltarea lui Colorado ZR2 Bison, inginerii și designerii AEV și GM au colaborat la capitolul unelte și design pentru a scoate la iveală noul Silverado ZR2 Bison, dotat cu o serie de componente unice pentru overlanding.

Caracteristici cheie:

  • Noutatea are un unghi de atac şi unul de degajare mai mare: 32.5 vs 31.8 grade şi 23.4 vs 23.3 grade. Garda la sol de practic 285 mm le este identică.
  • Oţel de înaltă calitate este integrat în barele de protecție noi și în protecția de sub caroserie. 
    • Barele de protecție din oțel ștanțat au o grosime de 3 mm și sunt acoperite cu pulbere și strat anticoroziv. Mai au integrate puncte de ancorare heavy duty şi trepte. Cea frontală formată din trei părţi mai suportă instalarea unui troliu opţional şi are integrate ochiuri de remorcare.
    • Iar oțelul întărit prin presare, utilizat pentru plăcile de protecție de sub caroserie, este de 3.5 ori mai rezistent decât o placă de oțel de înaltă rezistență ștanțată la rece echivalentă, oferind astfel o rezistență incredibilă la deteriorarea sub caroserie. Cinci plăci de protecție unice din oțel cu bor, ștanțate la cald, asigură protecție pentru diferențialul față, cel din spate, cutia de transfer și rezervorul de combustibil.
    • Din oţel sunt şi elemente de protecţie a pragurilor laterale.
  • Jantele sunt exclusive de la AEV, de 18 inchi, negre lucioase, acoperite cu anvelope Goodyear Wrangler Territory MT de 33 inchi.
  • Bara exclusivă de pe grila radiatorului, în culoarea caroseriei, oferă contrast cu designul negru al grilei și prezintă în mod proeminent emblema ZR2. În spate, un finisaj negru mat al hayonului standard Multi-Flex este unic pentru această ediţie specială.
  • Mai multe aplicaţii specifice vor da de înţeles ce fel de maşină este, inclusiv un set de autocolante, insigne pe tetiere şi covoraşe, etc.
  • Toate celelalte dotări, inclusiv motorul de 6.2 litri şi suspensia specifică a modelului Silverado ZR2, rămân cele din fabrică.

Preţul maşinii din imagini este de 78.490 de dolari. Producţia este setată pentru începutul lui 2023.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/