(video) Premieră: Ediţia aniversară Land Rover Defender 75th Limited Edition

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În îndepărtatul 1948, Land Rover Series I a fost prezentat la Salonul Auto de la Amsterdam. Series I a fost conceput inițial ca un vehicul utilitar cu tracţiune integrală pentru fermieri, dar a durat doar un an pentru ca armata britanică să-și comande primul dintre multele loturi.

Astăzi, Land Rover revendică titlul de SUV favorit în lume, fiind vândut la nivel internaţional în peste 7 milioane de unităţi începând din 1948. Land Rover marchează această aniversare cu noul Defender 75th Limited Edition.

Caracteristici cheie:

  • Disponibil în caroserie 90 sau 110, Defender 75th Limited Edition are o temă exclusivă de design exterior, cu detalii unice, finisate în Grasmere Green, cu jante complementare și finisaje interioare.
  • Interiorul durabil și versatil al lui Defender a primit un tratament similar, cu un element frontal Cross Car Beam finisat în Grasmere Green Powder Coat și detalii gravate cu laser pe capacele Cross Car Beam. Scaunele sunt acoperite cu o tapiţerie Resist Ebony, iar laturile tunelului central sunt acoperite cu material Robustec – cel mai robust material disponibil pe Defender.
  • Ediția limitată se bazează pe echiparea HSE şi vine standard cu sisteme precum: 3D Surround Camera, Terrain Response configurabil, sistem audio Meridian, faruri Matrix LED, sistem de infotainment Pivi Pro cu monitor de 11.4 inchi, Head-Up Display și încărcător wireless pentru telefoane.
  • Toate modelele 75th Limited Edition au, de asemenea, un acoperiș pliabil din material textil sau opțiunea unui acoperiș panoramic cu trapă glisant.
  • Confortul superior este asigurat de scaunele cu memorie, încălzite şi reglabile electric în 14 direcții pentru șofer și pasager, volan încălzit și climatizare automată pe trei zone.
  • Un cârlig de remorcare acţionat electric și anvelope All-Season pot fi adăugate ca opțiuni pentru o capacitate îmbunătățită.
  • Opțiunile de propulsie includ unitatea PHEV P400e pe modelele 110, în plus față de opțiunile Ingenium pe benzină și motorină P400 și D300, ambele în forma mild hybrid.
  • Unicitatea ediției limitate îi asigură un statut de colecție, dezvăluit alături de o nouă gamă de produse lifestyle care sărbătoresc acest moment istoric. Colecția împărtășește tema de culoare Grasmere Green și oferă o gamă cuprinzătoare de produse, inclusiv un ceas minimalist unic, cu două curele, un rucsac funcțional și îmbrăcăminte cu grafică și detalii unice 75 Years.

Modelul este disponibil de comandat şi în Republica Moldova începând, la fel, de astăzi. Preţul de start pentru un Defender 90 75th Limited Edition este de 96.800 euro fără taxa de lux (cu motor diesel de 300 CP), iar pentru Defender 110 75th Limited Edition cu acelaşi motor este de 98.500 de euro fără taxa de lux.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/