(video) Premieră la Goodwood: Noul Polestar Concept BST

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polestar participă din nou la Festivalul Vitezei de la Goodwood pentru a-și prezenta gama extinsă de modele. Vedeta spectacolului este Polestar Concept BST, care își face debutul global la faimosul festival automobilistic. Iar Polestar 6 Concept își va marca debutul dinamic înainte de a intra în producție.

„Festivalul Vitezei de la Goodwood este plin de cele mai interesante mașini și de cele mai entuziaste mulțimi, așa că este locul perfect pentru noi să prezentăm Polestar Concept BST. Această mașină este o demonstrație a cât de departe putem împinge marca noastră de performanță. Dacă vreți, este și o demonstrație a modului în care am putea aplica formula BST la gama noastră în viitor.”

Thomas Ingenlath, CEO al Polestar

Concept BST este realizat pe baza lui Polestar 6 Concept, dar are o caroserie personalizată, finisată într-un argintiu clasic. Mai observăm arcuri evazate musculoase, ecartamente mai late și jante din aliaj forjat de 22 inchi.

O capotă optimizată din punct de vedere aerodinamic, cu designul său unic ventilat, este încadrată de un splitter frontal agresiv. Tema motorsport continuă în spate, cu o aripă extremă și un design completat de grafica inspirată din livrea de curse personalizată.

Proiectat alături de Polestar 5 și folosind platforma PPA (Polestar Performance Architecture), noul 6 va reprezenta vârful gamei actuale.

Nu există încă detalii despre motorizare, dar dacă acest concept ar intra în producție, probabil că ar fi destul de rapid. Modelul 6 de serie va avea aproape 900 CP. O eventuală variantă BST ar putea duce puterea spre sau peste 1000 de cai.

Cmentariile sunt închise