(video) Premieră mondială: Noul Lamborghini Huracán Sterrato – doar 1499 unităţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Automobili Lamborghini prezintă astăzi noul Huracán Sterrato la Art Basel, Miami Beach. Este numită prima mașină super sport, concepută pentru plăcerea maximă a condusului, chiar și departe de asfalt, pe suprafețe libere sau murdare, reinterpretând însuși conceptul de sportivitate și subliniind principiile mărcii – curajos, autentic și neașteptat.

Este un automobil care va exista sub forma unei ediţii limitate şi este ultimul model nou al mărcii, dotat pur cu motor pe benzină!

Caracteristici cheie:

  • Huracán Sterrato oferă o dinamică de condus optimizată pentru un control perfect în toate mediile, de la autostradă până la drumuri de pământ. În comparație cu Huracán EVO, Sterrato vine cu o versiune actualizată a sistemului LDVI (Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics), cu calibrări specifice a modurilor STRADA și SPORT, dar şi cu unul nou introdus pentru prima dată – RALLY – pentru condiții de aderență redusă.
  • Exteriorul exprimă spiritul aventuros al lui Sterrato chiar de la prima vedere.
    • Garda la sol a fost crescută cu 44 mm în comparație cu a lui Huracán EVO pentru a asigura o cursă mai mare a suspensiei, la fel ca lățimea ecartamentului față (+30 mm) și spate (+34 mm).
    • În plus, pe lângă protecția caroseriei mașinii, protecția de sub caroserie din aluminiu, pragurile întărite, difuzorul din spate și pasajele robuste ale roților îi subliniază toate musculozitatea.
    • Admisia de aer clasică situată în spatele acoperişului nu numai că sporește spiritul sportiv al modelului, dar ajută și la alimentarea cu aer curat a motorului atunci când se conduce pe piste cu praf.
  • Modelul este pus în mişcare de un motor V10 natural aspirat, de 5.2 litri, care produce 610 CP şi 560 Nm la 6.500 rpm.
    • Este combinat cu o transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte și tracțiune integrală controlată electronic, alături de un diferenţial posterior mecanic auto blocant.
    • Poate realiza 0-100 km/h în 3.4 secunde și atinge o viteză maximă de 260 km/h.
  • Mașina este echipată cu frâne, cu etriere monobloc fixe din aluminiu cu șase pistoane (față) și patru pistoane (spate), dar şi discuri carbo-ceramice ventilate și perforate în cruce, cu diametrul de 380 mm și grosimea de 38 mm în față (356 mm și 32 mm în spate, respectiv).
    • Vine cu jante de 19 inchi echipate exclusiv cu anvelope Bridgestone Dueler AT002, făcute la comandă, oferind versatilitate și adaptabilitate maximă pentru orice condiție și suprafață, contribuind în același timp la senzația, emoția și distracția de condus al mașinii.
      • Anvelopele măsoară 235/40 R19 pe față și 285/40 R19 pe spate, încorporând tehnologia run-flat care, în caz de perforare, garantează un parcurs de minimum 80 km cu o viteză de 80 km/h cu presiune 0!
      • Au un design inovator și un compus special, ceea ce oferă o aderență perfectă atât pe pietriș, cât și pe asfalt, păstrând în același timp o manevrabilitate excelentă și o performanță de mare viteză.
  • Interiorul, caracterizat de tapițeria exclusivă Alcantara Verde Sterrato, reflectă filozofia „simțiți-vă ca un pilot” adoptată în mod tradițional pentru linia Huracán, care plasează șoferul în centrul habitaclului pentru o experiență de condus supremă și un control absolut al tuturor caracteristicile mașinii.
    • Interfața Human Machine (HMI) are o grafică nouă și funcții speciale de conducere; pentru prima dată, instrumentele dispun de un înclinometru digital cu indicator de înclinare și ruliu, o busolă, indicator de coordonate geografice și indicator de unghi de virare.
    • Printre serviciile de la bord, Lamborghini Connect include integrarea cu Amazon Alexa pentru a regla caracteristicile mașinii, cum ar fi aerul condiționat și iluminatul, precum și pentru a controla navigația, apelurile telefonice și divertismentul cu o simplă comandă vocală.
    • De asemenea, mașina poate fi controlată de la distanță prin aplicația Lamborghini UNICA, de exemplu, prin monitorizarea de la distanță a vitezei și trimiterea unei destinații direct la sistemul de navigație.
    • Huracán Sterrato vine şi cu un sistem de telemetrie integrat, care permite șoferului să monitorizeze performanța și să analizeze datele prin aplicația UNICA.
    • Utilizatorii de Apple Watch își pot sincroniza, de asemenea, informațiile despre ritmul cardiac cu sistemul de telemetrie de la bord, pentru a-și măsura performanța de condus.
    • Şi un Lamborghini Drive Recorder este disponibil și pentru a înregistra experiențe la volan. Acesta permite șoferului să înregistreze cele mai interesante momente de condus cu funcția Board Diaries: cartea de memorie digitală integrată în aplicația Lamborghini UNICA.

Noul Huracán Sterrato oferă posibilități aproape nelimitate de personalizare a aspectului mașinii: datorită programului Lamborghini Ad Personam, clienții pot alege dintre 350 de culori exterioare și peste 60 de culori pentru interiorul din piele și Alcantara.

Producția în ediție limitată de 1.499 de unități va începe în februarie 2023. Un preţ de start nu a fost anunţat deocamdată.

Specificații tehnice în detalii:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/