(video) Premieră: Noul Concept Mercedes-Maybach Haute Voiture

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O creație pe măsură, construită din materiale fine cu cea mai rafinată măiestrie: inspirat de haute couture, Mercedes-Maybach își extinde portofoliul de modele cu o ediție specială exclusivă și limitată. 

Conceptul Mercedes-Maybach Haute Voiture, aproape de producție, combină estetica și măiestria tipică mărcii cu o serie de combinații neobișnuite de culori și materiale inspirate de modă – cum ar fi albastrul nautic îndrăzneț care contrastează cu un trandafiriu deschis și strălucitor, dar şi cu un alb cristal elegant. Pielea Nappa rafinată se combină cu țesătura bouclé de înaltă calitate și elemente decorative deosebit de elegante. 

Similar cu principiul colecției limitate high-fashion, Conceptul Mercedes-Maybach Haute Voiture anunță o nouă eră de exclusivitate pentru brandul bogat în tradiții. Conceptul de culoare și echipament al maşinii nu a mai existat până acum.

Exteriorul mașinii conceptuale este caracterizat de un finisaj deosebit de exclusivist, cu vopsea în două nuanțe: partea superioară și jantele forjate tipice Maybach sunt finisate în dark nautical blue. Partea inferioară și părțile laterale strălucesc în nuanţa shimmering rose. Combinația senzuală și neobișnuită de culori pregătește scena pentru adevărata piesă de spectacol pe podiumul auto – interiorul.

Combinația dintre măiestria desăvârșită, materialele de înaltă calitate și detaliile extraordinare creează un nou nivel de exclusivitate. Conceptul de culoare și material amintește de lumea haute couture. Contrastul captivant dintre radiant white şi dark nautical blue creează o atmosferă senzuală, dar tehnic modernă. Scaunele, cotierele, partea inferioară a panoului de bord, volanul și tavanul sunt tapițate cu piele Nappa în nuanţă crystal white. 

Un alt punct culminant este elementul ornamental generos, lăcuit, de pe suportul planșei de bord, cu aspect cromat alb, cu linii fluide în auriu roz. Este încadrat elegant în auriu roz, subliniind astfel luxul suprem al maşinii. Alte accente aurii roz pot fi găsite pe consola centrală și pe insigna Mercedes-Maybach din spate. 

Aspectul strălucitor este presărat cu piele Nappa în nautical blue pe ramele ferestrelor și de-a lungul liniei de centură. Un detaliu deosebit este un model de stea stilizat, de culoare light grey, imprimat pe pielea de pe panoul de bord, uși, tetiere și tavan. Soluţia arată fuziunea perfectă a materialului tradițional cu tehnologia modernă. Extravaganța conceptului Meste subliniată și mai mult de blana artificială albă, care este folosită în buzunarele ușilor, covorașe și perne.

Combinația de piele albă și albastră pregătește scena pentru un alt contrast neașteptat în spatele spațios, cu două scaune individuale. O țesătură bouclé de înaltă calitate, inspirată de haute couture, în nuanțe de albastru, bej, auriu roz și auriu, îmbrățișează pasagerii din spate.

Sistemul de infotainment MBUX preia exclusivitatea splendidă a interiorului. Vizualizează atmosfera de podium cu o varietate de accente în auriu roz strălucitor. Butonul home este un element vizibil continuu pe display, discret accentuat de un inel de auriu roz şi sigla Mercedes-Maybach. În meniul de selecție a profilului, șoferul este întâmpinat cu o floare de magnolie și particule strălucitoare, putând selecta unul din 12 avataruri diferite, împodobite cu accesorii fine și îmbrăcate elegant, de exemplu într-un sacou, frac sau rochie de seară. O animație grațioasă a particulelor strălucitoare și logoul Maybach însoțește procesul de pornire pentru fiecare profil personal.

Pentru a însoți Conceptul Mercedes-Maybach Haute Voiture, designerii au creat o geantă de diferite dimensiuni, împreună cu două ținute – toate realizate manual din materialele originale ale interiorului vehiculului.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/