(video) Premieră: Noul Mercedes-Benz G-Class din seria 464 e disponibil doar pentru forţele armate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A debutat o nouă variație a legendarului model Mercedes-Benz G-Class! În locul seriei 461, folosite până acum doar de armate şi alte structuri de forţă, a venit modelul modernizat din seria 464! De persoane civile acest SUV nu poate fi cumpărat, însă îşi are locul său exclusiv în această lume, inclusiv într-un articol pe AutoBlog.MD.

Caracteristici cheie:

  • Modelul dat va fi disponibil doar în versiunea Mercedes-Benz G 350 d, fiind o evoluţie a clasicului Gelandewagen din anii 70. A fost păstrată caroseria, cadrul şi punţile solide netăiate.
  • Sub capotă, în locul unui V6 de 3.0 litri (184 CP/400 Nm) a venit un nou turbo diesel cu şase cilindri în linie şi volum de 2.9 litri (OM 656). Este acelaşi motor folosit de modelul civil G 350 d (286 CP/600 Nm), doar că deforţat până la 249 CP. Cutia de viteze este una specială – automată în opt trepte!
  • Modelul este realizat în conformitate cu specificațiile forţelor armate. De exemplu, are la bord un sistem electric care funcționează cu o tensiune de 24V; prin Emergency Override Switch se poate reporni forţat şi de urgenţă toate sistemele electronice; toate corpurile de iluminat, inclusiv blocurile optice, sunt acum pe bază de LED-uri; dispune de bare de protecţie robuste şi un snorkel mutat din dreapta în partea stângă.
  • Rezervorul standard de combustibil are un volum de 80 de litri, iar cel opţional este de 96 litri.
  • Maşina este oferită în două variante de caroserie. SUV-ul cu cinci uși (BA06) are un interior cu patru locuri, o greutate maximă permisă de 3.5 tone şi o sarcină utilă de o tonă. Iar șasiul BA09, dedicat pentru instalarea suprastructurilor marfare, are acum o cabină alungită, care a permis adăugarea mai multor reglaje pentru scaune și organizarea unui spațiu suplimentar pentru bunurile echipajului. Sarcina utilă pe care o poate transporta este de 2.5 tone, iar greutatea maximă permisă ajunge la 4.9 tone.

Noile modele din seria 464 sunt deja disponibile pentru comandă, dar numai pentru forţele armate și forțele de securitate ale țărilor NATO. Apropo, de când se fac G-Class-uri pentru serviciul public, producătorul a livrat deja mai mult de 60.000 de mașini. Ar mai fi de menţionat un lucru: există zvonuri că SUV-urile din seria 464 vor apărea mai târziu pe piața civilă în calitate de noul G-Class Professional!

Până atunci, vă putem spune că în cadrul Salonului Auto de la München a mai avut loc o mică premieră. Mercedes-Benz a lansat pachetul exterior Professional Line pentru noul G-Class de producţie, însă acesta este disponibil doar pentru maşinile cu motoare diesel.

Include doar o serie de suplimente utile, fără modificări de ordin tehnic, precum: suport expediționar pentru bagaje pe acoperiş, o scară, plase pentru faruri, un nou suport pentru roata de rezervă și o protecție suplimentară a dedesubtului, apărătoare de noroi, jante unice la 18 inci, etc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/