(video) Premieră: Noul Porsche 992 Stinger GTR Limited Carbon Edition by TopCar Design

Atelierul de tuning TopCar Design de la Moscova îşi prezintă cel mai complex proiect din istoria sa. După 10 luni de muncă are gata primul corp realizat integral din fibră de carbon pentru noul Porsche 911 Turbo S Coupe.

Porsche 992 Stinger GTR Limited Carbon Edition by TopCar Design este format din 84 de părți, fiecare făcută din patru straturi de fibră de carbon (extern, intern și două structurale). Astfel spus, practic orice suprafaţă a maşinii se schimbă 100%, în afară de mânerele uşilor, ramele geamurilor şi partea inferioară a oglinzilor retrovizoare.

În total, doar 13 maşini vor fi transformate astfel, patru seturi fiind deja vândute! Opțional pentru comandă sunt disponibile jante forjate RS edition (8.000 de euro) și un sistem de evacuare a gazelor de eșapament din titan, cu terminaţii negre, marca Akrapovic (5.000 de euro).

Costul setului este de 100.000 de euro! Opţional, alţi 25.000 de euro costă una din cele şase culori disponibile ca alternativă pentru nuanţa originală a fibrei de carbon. Lucrările de instalare şi vopsire costă alţi 5.752 de euro.

Cmentariile sunt închise