(video) Premieră: Noul VW Lamando L – concurent pentru Peugeot 508 şi Honda Integra

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În China şi-a făcut debutul a doua generaţie a modelului Lamando. Dintr-un sedan s-a transformat într-un liftback elegant cu portiere fără rame la geamuri pentru a ţine piept unor modele precum Peugeot 508 sau noua Honda Integra.

Automobilul produs de întreprinderea comună SAIC-Volkswagen şi introduce un limbaj de design diferit faţă de ce am văzut în ultimii ani pe maşinile non-electrice ale mărcii. Nasul aplatizat, farurile înclinate și o grilă pe aproape toată lățimea barei de protecție sunt nişte elemente nemaiîntâlnite.

Chiar şi emblemele strălucesc împreună cu luminile de poziţie.

Caracteristici cheie:

  • A doua generație Lamando a crescut semnificativ în dimensiuni: lungimea îi este de 4.784 față de 4.615 mm pentru fostul sedan. Pentru comparaţie un VW Arteon are 4.866 mm, iar o Skoda Octavia 4.689 mm. Lățimea măsoară 1.831 mm, înălțimea este de 1.469 mm, iar ampatamentul – 2.731 mm. Diametrul maxim al jantelor este de 18 inci.
  • Se bazează pe platforma modulară MQB Evo, cu o suspensie spate multi-link instalată standard. Din start, sub capotă va exista un motor turbo 1.4 TSI (150 CP/250 Nm), combinat cu un DSG cu șapte trepte (le schimbă rapid în 200 milisecunde). Cu el poate face 0-100 km/h în 8.5 secunde. Mai târziu ar putea apărea cel puţin o opţiune de 2.0 litri.
  • Spre deosebire de exterior, habitaclul cu cinci locuri este realizat în aceeași manieră ca și alte modele moderne pe bază de MQB, cu o excepție importantă. Panoul de instrumente de 10 inci nu este delimitat şi nu are un cozoroc, ci este combinat vizual într-un panou cu monitorul sistemului multimedia de 12 inci. Până acum, Volkswagen a evitat o astfel de arhitectură, dar conform tendinţelor de ultimă oră nu s-a mai putut rezista.
  • Printre opțiuni se numără un head-up display, un sistem audio Beats, o trapă, scaune față reglabile electric, o cameră video retrovizoare, cruise control adaptiv în cadrul unui complex IQ.Drive L2, etc.

Pe piața chineză noul Volkswagen Lamando L va apărea în primăvară. Sedanul de primă generaţie mai poate fi găsit pentru minim 24.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/